Podiumdorst

Venster Acties

Podiumdorst

Verdeeld over zestien optredens hoor je in Vechtclub XL waar de indiescene zich heen beweegt. Up next: dinsdag 22 november!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Vechtclub XL 2B Europalaan 3526 KS Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Holophrase | sax & drone

Holophrase is het soloproject van Ruth Clemens, ook lid van de Utrechtse garage/surf-band Evy & the Assholes. Als Holophrasecreëert ze lagen drone en ambient met enkel een saxofoon en een paar effecten, die je meevoeren in haar bijzondere geluidswereld.

The World of Dust | indiefolk

The World of Dust is het project van muzikant, kunstenaar en Podiumdorst-programmeur Stefan Breuer uit Bilthoven. Hij maakt slaapkamerfolk met invloeden uit de lo-fi, prog-rock en psychedelica. Zijn liedjes hebben een serene, zachtaardige sfeer en zijn aangekleed met weelderige arrangementen. Op de laatste plaat Gaman worden enkel akoestische instrumenten gebruikt als harmonium, banjo, saxofoon en zingende zaag. Gaman werd door De Subjecivisten terecht als het 'magnum opus uit zijn oeuvre' bestempeld. Tijdens de afsluitende Podiumdorst speelt The World of Dust als vijfkoppige band (met leden uit I am Oak, Combo Qazam, Boyle en Herrek) de liedjes van dit album. Ideaal voer voor fans van Mount Eerie, Bill Callahan, Red House Painters, Robert Wyatt en Guided By Voices.

De Podiumdorstplanning:

  • 22 november: Simon Joyner, TSOP[skg]
  • 12 december: The World of Dust, Holophrase