Gratis

Podiumdorst | 28 juni | Touchstone Collective

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vechtclub XL

2B Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ook livemuziek dorst? Kom je dorst lessen op 28 juni bij Podiumdorst!

Over dit evenement

Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.Vechtclub brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub muziek maken.

Op 28 juni zal Touchstone Collective optreden bij Podiumdorst, meer info volgt.

Ccoronamaatregelen

We zijn heel blij dat we eindelijk weer wat kunnen organiseren, maar het is belangrijk dat het event voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dus dat er een maximaal aantal personen is toegestaan op 1,5 meter afstand. Neem je mondkapje mee, je krijgt vaste plekken en bij binnenkomst is er een gezondheidscheck. Daarnaast is het verplicht om je vooraf te registreren dus koop nu je tickets via de link in bio en dan zien we je hopelijk snel weer LIVE bij Vechtclub!

Inloop 20:00

Start concert 20:30

Einde concert 21:30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vechtclub XL

2B Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Vechtclub

Organisator van Podiumdorst | 28 juni | Touchstone Collective

Snak je ook zo dorstig naar live-muziek? Kom je dorst lessen bij Podiumdorst! Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.

Vechtclub XL brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub XL muziek maken.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen