Politiek Café: Eerlijke kansen meer dan een campagneslogan?!

Venster Acties

Politiek Café: Eerlijke kansen meer dan een campagneslogan?!

Tijdens de afgelopen verkiezingen draaide de campagne van GroenLinks Utrecht rondom de drie thema’s ‘Betaalbaar wonen’, ‘groene stad’ en ‘ee

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Kargadoor 36 Oudegracht 3511 AP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Tijdens de afgelopen verkiezingen draaide de campagne van GroenLinks Utrecht rondom de drie thema’s ‘Betaalbaar wonen’, ‘groene stad’ en ‘eerlijke kansen’. Wil jij weten wat deze slogans waard zijn na de verkiezingen? Kom dan naar de Polca drieluik waar we terugblikken op een van deze drie thema’s, te beginnen met: ‘eerlijke kansen’.

Op woensdag 12 oktober gaan we in gesprek met raadslid Melody Deldjoufard over wat dit concreet betekent. Wat is er al bereikt en wat moet er nog gebeuren om eerlijke kansen te creëren? Een lid van de programmacommissie en een derde kritische spreker zullen dit tijdens de Polca goed tegen het licht houden. Heb jij op GroenLinks gestemd en wil jij horen of jou stem goed terecht is gekomen? Of ben je een kritisch Utrechter en denk je dat het nog eerlijker kan? Praat dan mee tijdens dit politiek café. En uiteraard is er weer volop ruimte voor discussie.

Ook bij de borrel.

Het politiek café zal plaatsvinden in De Kargadoor, Oudegracht 36 op woensdag 12 oktober om 20.00 uur.

De avond zal ook hier via een livestream te volgen zijn.