Gratis

Politiek café over stikstof met Tjeerd de Groot e.a.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum Hofdael

Molenstraat 23

5664 HV Geldrop

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen met D66 De Kempen, D66 Helmond en D66 Eindhoven organiseert D66 Dommelvallei op woensdag 20 november 2019 een bijeenkomst over de stikstofproblematiek.

Na de uitspraak van de Raad van State is er een heuse ''stikstofcrisis'' ontstaan. Wat betekent deze uitspraak voor bijvoorbeeld de bouw van woningen, de landbouwsector en vele andere belangrijke projecten die nu stil dreigen te vallen? Tjeerd de Groot, Tweede Kamerlid voor D66, gaat met ons in gesprek over dit thema. Hij lanceerde onlangs zijn plannen voor de toekomst van de landbouwsector in Nederland. Zie https://d66.nl/halveer-veestapel/. Ook Rik Grashoff (gedeputeerde voor onder meer water, natuur en milieu) en Gaby van den Waardenburg (wethouder Helmond voor onder meer ruimte en wonen) zijn er bij. De bijeenkomst zal worden gemodereerd door Statenlid Janneke van Kessel.

We heten je graag welkom op woensdag 20 november 2019 in Centrum Hofdael te Geldrop. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. We vragen je vriendelijk om je aan te melden via Eventbrite, zodat we een idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. Hopelijk tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum Hofdael

Molenstraat 23

5664 HV Geldrop

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen