€ 43,13

Pop-up Restaurant Ceviche Papi

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Metro City Kitchen

15 Jaarbeursplein

3521 AM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Menu: When I was young and wild

Over dit evenement

Menu 'When I was young and wild'

Voorgerecht

Pan con chicharron | empanada|sangrecita

Broodje buikspek | Gevuld deegbroodje | Bloedworst

Tussengerecht

Ceviche de tarde

Coquille | wortel | Quinua

Hoofdgerecht

Seco con frejoles

72 uur gegaarde shortribs | witte bonen | criolla

Dessert

My gulty pleasure

Choco cake | lucuma ijs | choco saus

Met dit menu wil ik jullie meenemen naar een dag in mijn leven, zodat jullie mij beter kunnen leren kennen. Het menu is gebaseerd op een typische zondag toen ik 19 jaar was.

Op zondag begonnen we de dag meestal met een brunch waarbij de hele familie aanwezig was. Iedereen mocht uitslapen, dus in plaats van een ontbijt hielden we vaak een brunch. Op tafel stonden altijd: de tamales van de bakker op de hoek van de straat, pan con chicharron, empanadas, sangrecita en alle resten van het eten van het weekend werden opgewarmd en erbij gezet. Meestal was ik de avond daarvoor wezen stappen en werd ik wakker gemaakt door mijn vader om te komen eten. Als ik rond 6 uur 's ochtends thuis kwam, ging ik eerst langs de bakker om vers brood te scoren. Zo konden mijn ouders ook niet boos worden. Het voorgerecht van mijn nieuwe menu bestaat daarom uit 3 kleine hapjes die altijd aanwezig waren in onze brunch.

Na de brunch vervolgde ik de dag slapend op de bank. 's Middags sprak ik met vrienden af om natuurlijk een Ceviche te gaan eten. Deze Ceviche is een Ceviche van coquilles met wortel. Aan het eind van de middag gingen we vaak uitgebreid bbq-en of we gingen naar oma. Oma speelde restaurantje thuis, want ze moest dan voor veel mensen koken.

Het hoofdgerecht van mijn menu is een van de gerechten die mijn oma vaak maakte; een ' Seco con frejoles'. Hiervoor ga ik shortribs 72 uur op een lage temperatuur garen. Daarbij serveer ik een puree van witte bonnen met een 'salsa criolla'. Deze salsa zorgt voor het frisse element bij het gerecht.

Een brakke dag mag natuurlijk niet eindigen zonder een gulty pleasure. De mijne was een 'molten chocolate', een suiker bom maar zoooooo lekker! Het dessert in mijn menu is daarom een chocolade cake met een roomijs van lucuma en warme chocolade saus. Smullen maar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Metro City Kitchen

15 Jaarbeursplein

3521 AM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen