€ 5,77

Popradar Academy |DREAMTEAM: over management

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Magazijn van Bleyenberg

10 Grote Markt

2511 BG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De titel “manager” klinkt gewichtig in de muziekindustrie - en dat is ‘ie ook! Wat doet een manager precies, wordt het al tijd om met een manager te praten of kun je beter zo lang mogelijk op de DIY (do it yourself) manier blijven werken en hoe pak je dat aan? In de eerste masterclass van Popradar Academy gaan we dieper in op verschillende managementtaken.

Het panel van deze sessie bestaat uit producer/muzikant/labeleigenaar Bas van Wageningen (DI-RECT, Homebass Records, The Basement Studio), manager/boeker Jules Weijer (Heads Up MGMT voor o.a. Diggy Dex & BlabberMouf) en muzikant/3FM redacteur Linda van Leeuwen (Blaudzun, 3voor12 Radio en Thijs Boontjes Dans & Showorkest).

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we een nieuw panel van interessante en ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld.

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene. Host Marco Bijsterbosch (programmeur o.a. Sniester en Grote Markt evenementen) vraagt ze het hemd van het lijf.

Popradar Academy wordt georganiseerd door Music Support, de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Magazijn van Bleyenberg

10 Grote Markt

2511 BG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen