€ 6,20

Popradar Academy | Leven van muziek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Magazijn van Bleyenberg

10 Grote Markt

2511 BG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Die ene vraag waarvan je weet dat ‘ie gaat komen als je net op een feestje hebt verteld dat je muzikant/producer/songwriter/artiest bent: “En, kun je daar een beetje van leven?” We gaan het niet hebben over hoe (on)gepast het is om dat aan iemand te vragen (oké, misschien heel even dan), maar deze Popradar Academy gaat over hoe je dat regelt, leven van je muziek. Is het een lucky shot, draait alles om hits of zijn er meer wegen die naar Rome of een goed gevulde bankrekening leiden? De panelleden weten er alles van en delen hun ervaringen met jullie onder leiding van host Marco Bijsterbosch.

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld.

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden en workshopleiders van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene.

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en Paard. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.

Ticket: €5
Aanvang: 19.30
Locatie: Het Magazijn, Grote Markt 10

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Magazijn van Bleyenberg

10 Grote Markt

2511 BG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen