€ 6,20

Popradar Academy | Workshop Masterplan

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Popradar Den Haag

12 Burgemeester Hovylaan

2552 AW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bent artiest en je wilt dat iedereen je muziek hoort. Hoe val je op tussen al die andere acts? Wat zijn je ambities en hoe zet je die om in concrete actie? Producer en muzikant Jasper Cremers (o.a. Red Bull Music/Arp Frique) weet raad. De derde Popradar Academy gaat over het maken van een masterplan. Grijp je kans om je eigen act te presenteren en ontvang persoonlijke feedback op je verhaal en plannen.

Jasper Cremers (Rotterdam, 1983) is vanaf 2005 als producer en muzikant werkzaam. Onder de naam Djosa maakt hij deel uit van het producersduo Nelson & Djosa. Samen hebben zij gewerkt aan albums van o.a. Ronald Snijders, Giovanca en Karsu Donmez, goed voor onder andere een Radio 6 Award en een Edison. Jasper speelt tevens synths en gitaar bij Arp Frique die dit jaar razendsnel nationale en internationale bekendheid heeft verworven.

Naast dit alles werkt Jasper voor Red Bull Music en is hij verantwoordelijk voor alles wat er in de Red Bull Music Studios Amsterdam afspeelt.’

Popradar Academy is een maandelijkse masterclass over alles wat je moet weten om verder te komen in de muziekbusiness. Iedere maand nodigen we ervaren professionals uit om hun kennis en visie met je te delen over onderwerpen als imago, rechten, boekingen, netwerken, productie en geld.

De sessies vinden elke vierde woensdagavond van de maand plaats op verschillende locaties en zijn interessant voor muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie. De panelleden en workshopleiders van Popradar Academy wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle muziekgenres in de popscene.

Popradar Academy wordt georganiseerd door Popradar Music Support in samenwerking met CultuurSchakel en Paard. Music Support is de organisatie binnen Popradar Den Haag die zich inzet voor de ontwikkeling en het nationale netwerk van de lokale popscene.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Popradar Den Haag

12 Burgemeester Hovylaan

2552 AW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen