€ 11,20

Popradar Popquiz

Venster Acties en details

€ 11,20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Popradar Den Haag

12 Burgemeester Hovylaan

2552 AW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ben jij zo'n muziekfreak die bij de eerste noot van menig liedje weet om welke artiest het gaat?

Over dit evenement

Gebruik je kennis, en doe mee aan de enige echte Popradar Popquiz! Na het overweldigende succes van de afgelopen editie, pakken we het dit keer nóg groter aan. Zo worden je drankjes deze avond uitgeserveerd aan tafel, zodat je lekker kunt blijven zitten in ons tot huiskamer omgetoverde café.

Tijdens de Popradar Popquiz krijg je vragen over muziek uit de jaren '60 tot nu (met zo nu en dan een Haags tintje). De quiz bestaat uit meerdere rondes, tussen de rondes is er pauze. De avond wordt gepresenteerd door onze fantastische Popquizmasters Dirk Lybeert & Tijs Van de Poll.

Bring it on! De inloop is vanaf 19:30 uur, de quiz start stipt om 20:00 uur. Wees dus op tijd! Ook niet geheel onbelangrijk: Google-aars, Shazam-ers etc. worden gediskwalificeerd!

LET OP: Er zijn maar een zeer beperkt aantal plekken (max. 10 teams van maximaal 4 personen). Bestel dus snel je ticket (€10,- per team) zodat je niet misgrijpt! Bestellen doe je hier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Popradar Den Haag

12 Burgemeester Hovylaan

2552 AW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Popradar Den Haag

Organisator van Popradar Popquiz

Popradar Den Haag is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëeren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.
Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.
Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar.
Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.
We beheren het alternatieve muziekplatform Submarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen