Posters Plakken in de eigen omgeving

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Posters plakken in je eigen omgeving

Over dit evenement

Het maken van stickers en posters is een van de meest laagdrempelige manieren om (offline) in actie te komen voor waar je in gelooft. Posters plakken kan legaal op daarvoor door de gemeente aangewezen plekken. Sommige plakken ze echter ook op plekken waar dat eigenlijk niet mag ..

Mentaliteitsverandering

Stickers, posters, graffiti: ze zijn even banale als effectieve vormen van communicatie. Een sticker op een laptop kan het begin zijn van een vriendschap. Stickers op verkeerslichten door heel Nederland kunnen het begin zijn van een mentaliteitsverandering. Iedereen kent wel het lachende ‘Kernenergie? Nee, bedankt!’-zonnetje.

De publieke ruimte is... publiek

We vergeten wel eens dat de straat van ons allemaal is, niet van de bedrijven die hem als uithangbord gebruiken om ons alsmaar nieuwe producten en diensten aan te praten. De openbare ruimte is en moet meer zijn dan een gigantisch billboard in 3D. Laten we boodschappen verspreiden die aanzetten tot denken en handelen. Boodschappen die de wereld een beetje mooier maken.

Samen de straat op

We gaan nu de straat op in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Wageningen. Als je je inschrijft wordt er contact met je opgenomen om te kijken waar je mee kunt helpen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen