€ 200

Power BI Summer School: basis training in één dag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BINK36

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Indien gewenst is factuur mogelijk, neem hiervoor contact op met Cynthia Gorlee: 06 40 90 50 29 of cynthia.gorlee@finext.nl

Ben jij als professional ook afhankelijk van Excel om data samen te voegen en te analyseren? Het gebruik van Excel om data uit verschillende entiteiten te ordenen, samen te voegen en te analyseren is vaak een foutgevoelig proces. In de praktijk zien we dat de potentie van deze data daardoor onvoldoende wordt benut. Zo blijven waardevolle inzichten opgesloten in spreadsheets, databases en operationele systemen.

In deze Summer School maak je binnen één dag kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI. We zullen de theorie afwisselen door vlot aan de slag te gaan met het bouwen van dashboards, zodat je als gebruiker een goed beeld krijgt bij de functionaliteiten en het gebruikersgemak van de tool. De trainers zijn zonder uitzondering allemaal professionals met uitgebreide praktijkervaring. Zij borgen de toepasbaarheid van alles wat geleerd wordt in de training en kunnen je voorzien van echte tips uit de praktijk. Na deze training heb je een goed overzicht van de functionaliteiten van Power BI en ben je in staat om waardevolle dashboards voor de organisatie te maken en te delen.

Programma

08:45 – 09:00 Ontvangst
09:00 – 09:30 Inleiding Power BI
09:30 – 12:30 Training
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 16:45 Training
16:45 – 17:00 Afsluiting

Naast de training krijg je alle cursusmaterialen (o.a. presentaties, oefenbestanden, voorbeeld-dashboards) zodat je na de training zelfstandig verder kunt leren.

Details

Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.
Neem je eigen laptop mee!

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BINK36

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen