Gratis

Power Evangelism Bootcamp

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kom en Zie

Gerdesiaweg 490

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je veranderen van een zaaiende evangelist naar een oogstende evangelist, dan is dit je kans!

Over dit evenement

Jezus zegt in Math.9:37 dat de oogst groot is, maar de arbeiders weinig. Bij veel evangelisatie werk zien we echter dat er alleen maar gezaaid wordt en niet of nauwelijks geoogst. Hoe kan dat?

Er is geen boer die niet eerst gaat oogsten, als die rijp is en gaat zaaien, nee, die oogst moet binnengehaald voordat hij verloren gaat!

Tijdens deze Bootcamp nemen we je mee in oogstende principes, die we ook in een aantal woensdagmiddagen hierna gaan toepassen, maar uiteraard ook op de dag zelf!

De volgende woensdagavond is er een bijeenkomst waar we de nieuwe gelovigen willen ontvangen en verder helpen op hun weg met de Heer!

Kom je ook?!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kom en Zie

Gerdesiaweg 490

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator St. Arbeiders in de Oogst

Organisator van Power Evangelism Bootcamp

Stichting Arbeiders in de Oogst heeft als doelstelling om de arbeiders, door God uitgezonden, te trainen om de oogst binnen te halen. Twee sleutelwoorden staan daarbij centraal:


• Doeltreffend
• Effectief

Al vanaf het begin van de oprichting is dat haar streven geweest. Wanneer we iets doen, moet er effect zijn, zo niet, dan ermee stoppen en iets nieuws gaan ontdekken.

Dat streven uit zich in een aantal cursussen en trainingen, allen los te volgen maar samen de Discipel-Bijbelschool voor Arbeiders in de Oogst vormend.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen