Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Meer met Olie

Laan van het Kwekebos 235

7823 KE Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DIT IS DE NIEUWSTE WORKSHOP VAN MEER MET OLIE OMDAT IEDER KIND RECHT HEEFT OP EEN FIJNE KINDERTIJD EN OUDERS HIER HUN KIND IN KUNNEN BEKRACHTIGEN.

Wat is er nu fijner voor een ouder dan een kind ten allen tijden te kunnen ondersteunen? Een misverstand is dat dit alleen effectief kan door middelen uit de winkel of apotheek. Ik ga je vertellen dat dit ook kan met een middel dat GEEN bijwerkingen kent, minstens net zo effectief is, voordeliger in gebruik en vooral VEILIG.

Essentiële olie is al eeuwenlang bekend om haar medicinale kracht. Toch zijn veel mensen nog niet bekend met de mogelijkheden, die veel verder reiken dan alleen het ondersteunen van gezondheid. Gelukkig willen steeds meer mensen meer over dit alternatief leren. Essentiële olie gebruik bij kinderen is anders dan bij volwassenen daarom deze workshop.

Of het nu gaat om lichamelijke,emotionele of mentale uitdagingen, ik zal je tijdens de workshop laten zien én laten ervaren dat essentiële olie een uitkomst kan bieden.

Tijdens deze interactieve workshop leer en ervaar je:

  • wat essentiële olie nu precies is
  • wat het verschil is tussen essentiële olie en essentiële olie (er is zelfs een groot verschil!)
  • waarom kwaliteit belangrijk is
  • hoe je de gezondheid van jouw kids, en dierbaren, kunt ondersteunen met essentiële olie
  • hoe je kunt weten hoe en welke essentiële olie in te zetten
  • dat het toepassen van essentiële olie super simpel en veilig kan zijn
  • wat er allemaal nog meer mogelijk is met essentiële olie
  • wat je vooral NIET moet doen
  • en nog veel meer

PRIMEUR
Ook introduceren we naast de standaad POWER KIDS workshop de nieuwe Kids Collection die speciaal is ontwikkeld voor kinderen ;-).

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, GRATIS en wordt gegeven in huiselijke, informele sfeer.
Meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek!

Er is niets zo hartbrekend voor een ouder dan een kind te zien struggelen, worstelen met bepaalde uitdagingen. Herken je een kind dat misschien drukker, chaotischer, rustiger, of op welke andere manier niet in het plaatje past wat 'normaal' zou moeten zijn? Dit kan voor een ouder super frustrerend zijn! Ook dan ben je van harte welkom!

Nog een beetje sceptisch? Dat begrijp ik volkomen, dat was ik ook en Julian, mijn partner, nog veel meer. Toch nodig ik ook jou uit want ik ben ervan overtuigd dat deze workshop anders een gemiste kans is waar je jouw kind echt een groot plezier mee kunt doen. .

Zien we jou?!

Datum en tijd

Locatie

Meer met Olie

Laan van het Kwekebos 235

7823 KE Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen