Verkoop beëindigd

PowerVrouwen Lunch by Priscilla Traets

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstel boathouse

Amsteldijk 223

1079 LK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

6 September 2018 gaat de PowerVrouwen Lunch weer plaatsvinden.

De vorige editie was een mega succes en alle dames spraken de wens uit de volgende editie graag een boot bij de lunch te willen. Waar kan dat nu beter dan in Amsterdam, waar we bij het Amstel Boathouse opstappen en 3 uur lang heerlijk kunnen borrelen en genieten van de heerlijkste luxe hapjes die geserveerd worden.

Ben jij een ondernemende dame en heb jij ook de behoefte een middag door te brengen met andere ondernemende dames, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn, schaamteloos kunt praten over je ambities, je passie, de struggles waar je mee zit, dan is deze lunch echt iets voor jou.

Mijn naam is Priscilla Traets inmiddels 6 jaar ondernemer. Ik zat op een avond te kletsen met vriendinnen en ze vroegen mij naar de video's die ik plaats op youtube. Ik probeerde uit te leggen waar ik mee bezig was en mijn zakelijke doelstellingen gooide ik op tafel. Ik merkte dat ze snel klaar waren met mijn verhaal en er weinig begrip voor hadden, het was simpelweg een ver-van-hun-bed-show. Helemaal niet erg natuurlijk.

Ik had zelf na die avond heel erg de behoefte met andere ondernemende vrouwen te praten. Wanneer je je ervaringen deelt met elkaar kunnen vrouwen elkaar echt naar een hoger plan tillen.
Precies om die reden en mijn eigen behoefte hierin ben ik de PowerVrouwen Lunch begonnen.

Inmiddels is dit de 2e editie en kun je de video van de 1e editie uiteraard bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=zz3Fm4M65y8&t=2s

De 1e editie hebben we bewust heel klein gehouden om ECHT met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Dit beviel ons zo goed dat we hebben besloten alle volgende edities voor maximaal 15 personen te organiseren. Zo kom je echt tot een goed gesprek en wordt je niet bedolven onder hordes vrouwen.

De 2e editie vindt plaats op 6 September in amsterdam waarbij ik een totaal arrangement heb kunnen bespreken bij rederij 't Smidje.
De 3e editie gaat plaatsvinden op 28 November bij Restaurant Beluga in maastricht. Dit wordt een speciale kersteditie.

Wil je er graag bij zijn, bestel dan direct een ticket want we hebben maar 15 plaatsen per editie.

P.s Omdat het een zakelijk event is, ontvang je de factuur rechtstreeks van Eventbrite met daarbij een BTW specificatie.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amstel boathouse

Amsteldijk 223

1079 LK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen