Gratis

Praktijkgerichte training WTW ventilatie voor de woningbouw

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2

8028 PM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor wie
De training is bedoeld voor installateurs, werkvoorbereiders, groothandelaren, onderhoudsbedrijven en andere professionals van installatie- en onderhoudsbedrijven werkzaam in de woningbouw. Voor deze praktijkgerichte en interactieve training is geen vooropleiding nodig, enige praktijkervaring is gewenst.

Wat leert u
U gaat naar huis met alle kennis en kunde van deze ventilatiemethode voor de woningbouw. U kent het productengamma (WHR serie), alle componenten en comfortmogelijkheden, waaronder koeling, luchtverdeling, enthalpie- en aardwarmte-wisselaar en diverse filtermethoden. Op basis van wettelijke eisen bent u in staat een ventilatieadvies op te stellen en installatie en onderhoud uit te voeren. Ook kunt u uw klant informeren over comfort- en bedieningsmogelijkheden. U hebt kennis van en kunt werken met de selectietool, zodat u met enkele parameters de juiste producten en systemen selecteert.

Locatie
De training wordt gehouden in het speciaal daarvoor ingericht Kenniscentrum “Zehnder Academy” in het pand van Zehnder Group Nederland (Lingenstraat 2, 8028 PM Zwolle). In overleg kan voor grotere groepen de cursus ook in-company gehouden worden.

Lunch
In de middagpauze wordt u een lunch aangeboden in het bedrijfsrestaurant. Na de lunch is er een rondleiding door het pand.

Kosten
Deze training is kosteloos.

Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met:
Jos Bouman
Trainer Kenniscentrum Ventilatie Zehnder Group Nederland

Telefoon: 038 - 429 67 69 of 06 - 51 39 58 01
Mail: jos.bouman@zehnder.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2

8028 PM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen