Gratis

Praktisch en slim samenwerken door anders denken en doen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

UTS Verkroost

Bijsterhuizen 11-31

6546 AR 6546 AR Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma
17.30 Ontvangst met koffie, soep en broodjes
18:00 Welkom en introductie
18.10 Project 'Op naar de 100.000! banen' door Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden
18:20 Civiel Militair Professional Uitwisselingsprogramma door kolonel Ron Jongejeugd, programmamanager Adaptieve Krijgsmacht
18:50 Lokale samenwerking in de logistiek door Gert-Jan Willems, algemeen directeur UTS Verkroost
19:00 Logistiek Beroepsonderwijs in Logistics Valley door Ronald Beckers, Practor ROC Rivor, ROC Nijmegen en Graafschapcollege
19:15 Samenwerken binnen de keten door Anneloes Vos, programmamanager DNA
19:25 Rondleiding bij UTS Verkroost
19:45 Netwerkgelegenheid met hapje en drankje


UTS Verkroost is, sinds 1926, dé verhuizer van Nijmegen, Arnhem en omstreken. Daarnaast hebben ze ruime kennis en ervaring op het gebied van kunstopslag, archief, logistiek en duurzaam ondernemen. Met een rondleiding wordt ons op donderdag 5 september aanstaande.* een kijkje in de keuken gegund van dit mooie verhuisbedrijf!

Maar voor het zover is gaan we in gesprek over het belang van samenwerken, anders denken, anders doen! In de huidige, snel veranderende arbeidsmarkt, waar personeel een hot item is, bespreken we de mogelijkheden van samenwerking.

Voorzitter Marcel Hielkema van VNO-NCW Midden belicht, de kansen van ‘arbeidspotentieel aan de zijlijn’, zowel voor jou als werkgever als voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kolonel Ron Jongejeugd, programmamanager Adaptieve Krijgsmacht, neemt ons mee in de innovatieve samenwerking tussen Defensie en het bedrijfsleven, waarbij personeel en materieel uitgewisseld wordt. Openhartig deelt de kolonel opgedane ervaringen en nodigt nieuwe partners uit mee te doen. Een mooi voorbeeld van anders denken, maar vooral anders doen!

Nieuwe manieren van werven én behouden van personeel vragen ook om innovaties in onderwijs en bij bedrijven onderling. Leren van elkaars successen. Practor Ronald Beckers en adviseur Anneloes Vos van Stichting De Nieuwe Arbeid, vertellen u hier meer over.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door UTS Verkroost, Stichting De Nieuwe Arbeid, VNO-NCW Midden en ‘Op naar de 100.000! banen’. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen wij je graag met soep en broodjes.

Wij hopen je te spreken bij UTS Verkroost!

* Deze bijeenkomst stond oorspronkelijk gepland op 9 mei 2019.


Datum en tijd

Locatie

UTS Verkroost

Bijsterhuizen 11-31

6546 AR 6546 AR Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen