Praktisch op weg naar teamresultaat
Verkoop beëindigd
Praktisch op weg naar teamresultaat

Praktisch op weg naar teamresultaat

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Peer! een Seats2meet locatie

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zit je vol goede ideeën voor verbeteringen in je team, maar durf je het heft niet in eigen hand te nemen? Zie je door de Agile, Scrum, Lean bomen het bos niet meer? Wil je meer lol in je werk, betere resultaten en daardoor meer waardering voor je werk? Wil je met je team het verschil maken in jouw organisatie? Dan is dit de workshop voor jou.

Vijf praktische stappen

Met de praktische aanpak uit deze training leer je hoe jouw team in vijf steeds terugkerende stappen continu leert en verbetert. Je maakt kennis met modellen om de benodigde mindset te snappen en werkvormen om de benodigde verandering op gang te brengen en te houden. Niet alleen beginnende maar ook ervaren leidinggevenden, coaches en facilitators hebben veel aan deze aanpak.

Praktisch op weg

De training is gebaseerd op het gelijknamige boek en wordt gegeven door de auteurs zelf: Rémi Armand Collaris en Linda Dorlandt (zie ook www.praktischopweg.nl). Ze delen in hun boek en workshop hun passie voor het creëren van een omgeving waarin talenten van mensen in teamverband tot bloei komen. Zelf hebben ze aan den lijve ondervonden hoe lastig het is om teamleren voor elkaar te krijgen. De hindernissen liepen uiteen van onzichtbaar schrikdraad en managers onder druk tot gefrustreerde medewerkers en initieel uitblijvende resultaten.

Hun succesvolle zoektocht leverde één rode draad op: je leert alléén een lerend team te zijn door als lerend team te handelen. De grootste uitdaging daarbij is de drive om te verbeteren levend te houden, ook al zijn er af en toe tegenslagen en lijkt de omgeving tegen te werken. De workshop biedt hiertoe een uitgebalanceerde mix van theorie, praktijk en reflectie die je kijk op teamleren voorgoed zal veranderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Peer! een Seats2meet locatie

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen