Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Praktische Ananas Marketing training in 1 dag

Sayns

Wekelijks evenement - elke 2 weken - Elke Vrijdag: 09:30 tot 16:30 (CEST)

Utrecht, Nederland

Praktische Ananas Marketing training in 1 dag

Ticketinformatie

* Selecteer een datum
Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Ticket Ananasmarketing in 1 dag
Geldig voor de 1 daagse ananasmarketingtraining in augustus 2014. Kun je plotseling niet dan wordt bij annulering binnen 3 werkdagen voor het event 50% in rekening gebracht en de overige 50 % kun je voor een andere training gebruiken.
1 dag 12 uren voordat het evenement begint € 149,00 € 9,69 € 31,29

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Praktische Ananas Marketing training in 1 dag

Evenement informatie

Marketingbureau Sayns organiseert de training AnanasMarketing voor ondernemers. In 1 dag leert u hoe ananasmarketing voor uw bedrijf werkt: niet alles aanpakken alleen wat werkt voor uw doelgroepen. Tijdens de trainingsdag:

 • Focust u zich op hoofdzaken: wat werkt én wat niet
 • Maak je een kort plan van aanpak voor een marketingmiddel dat werkt
 • Krijgt u handvatten waar u zelf mee aan de slag kunt
 • Creërt u een eigen ananas-actie
 • Krijgt u inspiratie door inzicht en voorbeelden


AnanasMarketing staat voor verfrissende, prikkelende, efficiënte en persoonlijke B2B marektingcommunicatie. De uitvinder van ananasmarketing is tijdens de 1 daagse training uw trainer (zie onderaan meer informatie over Sayna de Voogd). Het motto van uw trainer is: succesvolle marketing voor elk bedrijf: en daar gaan we dan ook precies mee aan de slag! 

NU inclusief een gratis AnanasCocktail! 
& twee marketing e-books!  

Wat gaan we doen tijdens deze 1 daagse training? We gaan ervoor zorgen dat u focus heeft op wat u de komende maanden wilt bereiken met uw bedrijf. En met welke doelgroepen u dit kunt bereiken. Vervolgens gaan we inzoomen op een marketingmiddel dat u kunt inzetten dit te bereiken. Hier maken we een verfrissende, prikkelende, efficiënte en persoonlijke aanpak voor. Zodat u de beperkte tijd die u heeft zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. 

Uw voordelen op een rij:
 • Focus
 • Plan van aanpak
 • Zet de koers in naar succes
 • Praktische aanpak

Een deelnemer over zijn deelname aan de verkorte marketingworkshop:
'Onlangs bezocht ik de workshop 'Marketing’, die Sayna regelmatig geeft op een pittoreske locatie in Utrecht. Samen met 2 andere ondernemers wist Sayna tijdens deze workshop ons te prikkelen en na te denken over zaken als identiteit, imago, bedrijfsdoelstellingen, klantprofiel, etc.

De uitkomst was dat er voor iedereen nog aardig wat huiswerk valt te doen, maar dit huiswerk is tenminste concreet en tastbaar. Bovendien snap je als ondernemer na de workshop een stuk beter het nut en noodzaak om hier mee bezig te (moeten!) zijn. Wat dat betreft is Sayna een marketeer die praktisch te werk gaat, mensen weet te motiveren en daadwerkelijk iets toevoegt voor je bedrijf.' - Hinse van Dijk, Moustaccio (grafisch- en webbureau).

Data:

 • Vrijdag 22 augustus 2014

AnanasMarketing: verfrissend, prikkelend, efficiënt & persoonlijk. 

Het belangrijkste dat ik u mee geef is focus! Tijdens zowel mijn adivsering en coaching van ondernemers en bedrijven slagen we hier altijd snel in. De rest wordt 'waziger' en u gaat af op uw doel.

Details:

 • Investering: € 149 exclusief BTW
 • Inclusief gratis ananascocktail, 2 marketing 2-books, koffie, thee, water en lunch*
 • Locatie: Nieuwegracht 29, Utrecht
 • Bereikbaar: fiets/OV/auto (€)
 • Tijd: 09.30 - 16.30 uur
* Heb je speciale dieetwensen? Geef dit dan aan bij opmerkingen. 
 
Belangrijk
De training gaat alleen door bij het minimaal 8 deelnemers. 

Uw trainer:
Aangenaam ik ben Sayna de Voogd. Schrijfster van 'Hoe zet ik social media efficiënt in voor mijn onderneming?' en '4 C's voor succesvolle online communicatie'. Gastdocent aan de Hogeschool Utrecht voor de vierdejaars minor E-marketing & Social media. Ananasmarketeer & merkspecialist. En tevens blogger bij B2Bcontact en MarketingMed. Ik heb al diverse workshops/trainingen verzorgd waaronder voor de Kamer van Koophandel, Gemeente Utrecht, Ondernemersclubs en Hogeschool Utrecht. Heb je vragen? 06 2700 6665.
Heb je vragen over Praktische Ananas Marketing training in 1 dag? Neem contact op met Sayns

WaarNieuwegracht 29
29 Nieuwegracht
3512 LD Utrecht
Nederland

Organisator

Sayns

Bij marketingbureau Sayns bedrijven wij AnanasMarketing. Dit staat voor een verfrissende, prikkelende, efficiënte en soms persoonlijke benadering van B2B doelgroepen. Gezien wij ontzettend gedreven zijn om andere ondernemers te helpen, bieden wij eens per maand trainingen aan. Dit is ons aanbod: 1 marketingmiddel workshop, Schrijf in 1 dag socialmedia-marketing plan van aanpak en 1 daagse AnanasMarketing training.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.