Gratis

Praten met apparaten - Weekend van de Wetenschap

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Energie - Prijsvergelijken

3e Binnenvestgracht 23G

2312NR Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij nieuwsgierig hoe je iets kunt programmeren met robots? Of wil je wel eens tekenen met een 3D-pen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Kom praten met apparaten.

Alle jonge techneuten opgelet: In het Weekend van de Wetenschap openen bedrijven en instellingen hun deur en kun je een kijkje nemen in de wereld van wetenschap en technologie. Prijsvergelijken organiseert in samenwerking met Technolab Leiden op zaterdag 7 oktober 2017 een dag waarbij technologie centraal staat.

Nee, het wordt geen saaie les waar je uren naar moet luisteren. Je kunt zelf aan de knoppen draaien en je mag écht iets fysieks gaan bouwen. Ontdek hoe leuk technologie kan zijn!

We nemen je mee in de wereld van animeren, programmeren en creëren. Je kunt animeren op de computer, programmeren met robots en tekenen met een 3D-pen. Technolab Leiden zet zijn kennis in van technologie en Prijsvergelijken maakt een koppeling naar de praktijk.

Technolab Leiden maakt jongeren enthousiast voor natuur & techniek. Want of je nu loodgieter of astronaut wilt worden, je hebt elke dag met techniek te maken. En ook Prijsvergelijken, een vergelijkingssite voor complexe producten zoals internetabonnementen, is dagelijks bezig met technische ontwikkelingen. Technolab en Prijsvergelijken willen je op 7 oktober een kijkje in deze wereld geven.

Er zijn 3 workshops waaruit je kunt kiezen:

Workshop 1: Animeren met stop motion
Workshop 2: Programmeren met robots
Workshop 3: Tekenen met een 3D-pen

De workshops worden gegeven om:

Shift 1: 10:00 uur - 11:15 uur
Shift 2: 11:30 uur - 12:45 uur
Shift 3: 13:30 uur - 14:45 uur
Shift 4: 15:00 uur - 16:15 uur

*Let op! Per shift kun je voor 1 workshop kiezen. Wil je meerdere workshops volgen? Dan kun je je aanmelden voor meerdere shifts. Per shift kun je bepalen welke workshop je wilt volgen. Geadviseerde doelgroep: kinderen in groep 6, 7 en 8. Geef per workshop aan met hoeveel kinderen je komt door middel van het aantal tickets. Alleen deelnemers van de workshop hebben een ticket nodig (ouders niet). *

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Energie - Prijsvergelijken

3e Binnenvestgracht 23G

2312NR Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen