Prayer and Worship Night

Prayer and Worship Night

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Het Eligant Lyceum

3 Isendoornstraat

7201 NJ Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Op deze avond wordt God centraal gezet en zoeken we Hem door worship, gebed en een inspirerende overdenking. Iedereen is welkom!

Over dit evenement

Prayer and Worship night draait om God te aanbidden en om in Zijn aanwezigheid te komen en te zijn. Want als je dicht bij God komt begint zijn liefde als een rivier naar je toe te stromen. In deze rivier van liefde zit van alles; genezing en bevrijding, heling van verwondingen en trauma, voorziening van wat God je wil geven en verloren dromen die weer tot leven gaan komen. Maar boven al deze prachtige cadeaus die God je wil geven is er nóg meer: Een persoonlijke ontmoeting/ervaring met God zodat je een dieper besef gaan krijgen van hoe mooi en liefdevol Hij is!

De worship is deze avond in handen van de "His Healing Voice Band". Deze getalenteerde muzikanten en zangers zullen je door de worship brengen in de rivier van Gods liefde die zal stromen vanuit Zijn hart naar het jouwe. Dit zal je niet onveranderd laten!

Erica Duenk zal deze avond een korte boodschap van God brengen die je ook weer zal helpen om dieper in de rivier van Zijn liefde te komen en open te staan voor een aanraking van de Allerhoogste. Alles zal erop gericht zijn om jou dichter bij het hart van God te brengen. Daarom zullen er door de avond heen diverse momenten zijn waar er ruimte is om persoonlijk gebed te ontvangen.

De toegang is gratis. Er zal tijdens deze avond gelegenheid zijn (collecte) om ons financieel te ondersteunen

Overdag op deze 02 juli zal er op dezelfde locatie een trainingsdag gehouden worden welke georganiseerd wordt door Leef!Zutphen i.s.m. Erica Duenk van www.hishealingvoice.nl

Ook bij deze training ben je van harte welkom. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-more-of-you-348680943087

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen