€ 37,50 – € 95

PRCS presenteert.. Het Festival van Morgen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PRCS

Cultureel bedrijventerrein 1800 Roeden

Joris van den Berghweg 103

1067 HP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PRCS Presenteert.. Het Festival van Morgen.

Met PRCS Presenteert willen wij het podium bieden aan verhalen die inspireren. Die ons verder brengen. Die het waard zijn te delen. Verhalen van klanten, unieke gebeurtenissen in de maatschappij of persoonlijke overwinningen. Het daagt je uit, zet je aan het denken, verbindt en kijkt vooruit. Naar organisaties en medewerkers van morgen. Verhalen die betrekking hebben op alles wat er op organisaties afkomt en wat dat voor hen betekent. Denk aan: innovatie en verandering, nieuw organiseren, de nieuwe (digitale) generatie en het daarvoor vereiste leiderschap.


Donderdag 28 juni, vlak voor de zomer, in een intieme persoonlijke sfeer op ons festivalterrein in Amsterdam. Dan ontmoeten en inspireren we je graag.

SPREKERS

Peter Vos

Over inclusief ondernemen, creëren van maatschappelijke toegevoegde waarde en hoe je dat voor elkaar krijgt. Kansen creatief omzetten in duurzaam resultaat, vertrouwen, veranderen. vanuit eigen regie. Allemaal om sociale waarde te creëren.

Meer informatie over Peter? Klik hier.


Eppo van Nispen tot Sevenaer

Over aanpassingsvermogen, verandering, het schuren van dit geheel, over vooroplopen en achteraan duwen. Over inspireren. En over ‘Buzz Lightyear’.

Meer informatie over Eppo? Klik hier.


Anne van der Krol

Over de nieuwe generatie en hun afhankelijkheid van social media. Wat gebeurt er als je offline gaat in een digitale wereld? De kracht en keerzijde van steeds meer en snellere informatie. Digital native Anne van der Krol over 'Digital Detox'.

Meer informatie over Anne? Klik hier.


Haroen Lemmers

Over het aanjagen van innovatie binnen een (publieke) organisatie. Van vernieuwing en verandering. De noodzaak, de energie, maar ook de weerstand en ontkenning. En wat dat doet met je eigen motivatie. Een spreker met een mening.

Meer informatie over Haroen? Klik hier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PRCS

Cultureel bedrijventerrein 1800 Roeden

Joris van den Berghweg 103

1067 HP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen