Verkoop beëindigd

Pre-Revival Night: De zevenvoudige zalving

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Autobedrijf De Heer (Eerste etage)

Rijksstraatweg 92

3316EH Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 11 november zullen wij weer een Pre-Revival Night gaan houden in Dordrecht. Deze avonden zijn bedoelt om mensen voor te bereiden op een machtige en krachtige beweging van God, die spoedig over dit land zal gaan komen. Wij willen niet alleen dat die opwekking gaat komen, maar willen ook dat die opwekking blijvend is. Het thema van deze avond zal zijn: "De zevenvoudige zalving". Tijdens deze avonden zal er ook ruimte zijn voor persoonlijk gebed.

Revivals, of in het Nederlands ‘opwekkingen’, waren wereldwijd geen ongewone gebeurtenis. Toch maakte het altijd wel een enorme indruk, aangezien het soms maar één keer in een aantal generaties voorkwam dat het gebeurde. Dus voor vrijwel alle mensen was het iets wat ze nog nooit eerder hadden gezien of meegemaakt. Een uitstorting van de glorie en de kracht van God, waardoor mensen zo diep van binnen werden aangeraakt dat ze daarna niet meer hetzelfde waren. Er was redding, genezing, bevrijding en herstel, daar waar God zo spontaan begon te werken. Zelfs de reguliere kranten publiceerde artikelen met titels als “God is terug” en “Pinksteren is gekomen”. Het was een uitstorting van de Heilige Geest en een uitstorting van het vuur van God zoals niemand ooit gezien had.

Als lichaam van Jezus Christus staan wij op het punt om de meest krachtige beweging van God ooit mee te gaan maken. Het is inmiddels ruim 250 jaar geleden dat het vuur van God in Nederland is geweest. Tussen toen en nu zijn er wel wat bewegingen geweest, maar het vuur is sinds die tijd nooit meer teruggekomen. Niet in die mate. Er is dus geen generatie meer in leven die dat in Nederland heeft meegemaakt. Het Woord van God spreekt over een seizoen in de eindtijd, waar er een enorme wereldwijde beweging van God zal komen. Vele profetieën bevestigen dit ook steeds weer.

God is nooit veranderd en zal ook nooit veranderen. In ieder seizoen is Zijn doel altijd hetzelfde, namelijk redding, genezing, bevrijding en herstel van mensenlevens. Zelfs in een tijd waar de kerken leeglopen en steeds meer mensen niets meer van God willen weten. Waar mensen werkelijk genoeg van hebben is niet God, maar wel van wat de kerk van God heeft gemaakt.

De heerlijkheid van de HEERE zal geopenbaard worden, en alle vlees tezamen zal het zien, want de mond van de HEERE heeft gesproken.
Jesaja 40:5

Weet u het niet? Hebt u het niet gehoord? De eeuwige God, de HEERE, de Schepper van de einden der aarde, wordt niet moe en niet afgemat. Er is geen doorgronding van Zijn inzicht. Hij geeft de vermoeide kracht en Hij vermeerdert de sterkte van wie geen krachten heeft. Jongeren zullen moe en afgemat worden, jonge mannen zullen zeker struikelen; maar wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden.
Jesaja 40:28-31

Datum en tijd

Locatie

Autobedrijf De Heer (Eerste etage)

Rijksstraatweg 92

3316EH Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen