Predictive Maintenance & Industry 4.0

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Marie Curieweg 16

16 Marie Curieweg

6045 GH Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Predictive Maintenance & Industry 4.0; data-technologie-mensen

Over dit evenement

Wat zou het uw bedrijf opleveren als u het onderhoud van machines en installaties niet eerder dan nodig en niet later dan noodzakelijk uit zou kunnen voeren, maar precies op het juiste moment?

Predictive maintenance ofwel voorspellend onderhoud is een onderhoudsaanpak waarbij aan de hand van data wordt voorspeld wat het meest geschikte moment voor onderhoud is om daarmee de uptime te verbeteren.

Drie aspecten zijn daarbij van groot belang: data - technologie – mensen.

Enerzijds moeten machines en installaties geschikt zijn voor Internet of Things, anderzijds is het essentieel dat de organisatie en dus de mensen continu bezig zijn met maintenance.

Onze keynotes voor deze middag, Maurice Jilderda (Perfact Group) en Jan Jacobs (GreenTechLab / onafhankelijk consultant), zijn door de wol geverfd en delen graag hun kennis en ervaring met u.

Programma

15.00 uur Ontvangst

15.15 uur Opening door Saskia van der Laak, directeur Field Lab Robotics

15.30 uur Na een korte inleiding in maintenance zal Jan Jacobs, senior researcher Fontys GreenTechLab, ingaan op de relatie data science en maintenance. Diverse voorbeelden van maintenance in de industrie, door de jaren heen, passeren de revue. We ronden af met een discussie over de toenemende rol van AI in maintenance: “Kan een apparaat zichzelf --in de nabije toekomst-- repareren?”.

16.15 uur Aan de hand van het transformatie framework van Perfact Group en enkele gevarieerde use cases neemt Maurice Jilderda, business development 4.0, u mee in de wereld van de fabriek van de toekomst. Industry 4.0 is één van de specialisaties van Perfact Group.

Lees hieronder meer over beide sprekers.

17.00 uur Netwerkborrel

18.00 uur Einde bijeenkomst

Natuurlijk is er tijdens het hele programma meer dan voldoende ruimte voor uitwisseling van kennis en ervaring en interessante ontmoetingen.

Na deze inspiratorial heeft u een goed beeld van enkele praktische toepassingen en hopen we u geïnspireerd te hebben om een eerste of volgende stap te zetten in deze bijzondere wereld van (digitale) transformatie.

De deelname prijs bedraagt € 54,45 incl. 21% BTW. Is uw organisatie lid c.q. partner van onze community, dan is deelname voor 1 persoon gratis. Meer informatie over onze community en het lidmaatschap vindt u hier.Laat u inspireren en meld u zich voor de onze inspiratorial op 15 november a.s.

Bekijk ook onze andere activiteiten en de kansen die onze community voor u biedt.


		Afbeelding van Predictive Maintenance & Industry 4.0

Datum en tijd

Locatie

Marie Curieweg 16

16 Marie Curieweg

6045 GH Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Saskia van der Laak

Organisator van Predictive Maintenance & Industry 4.0

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen