Premiere Amsterdam Film School | Regie Fictie [04-05]

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Filmtheater Kriterion

170 Roetersstraat

1018 WE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bij deze hopen wij u op 04 mei te mogen verwelkom voor de feestelijke premiere van deze lichting Regie Fictie studenten!

Op 04 mei presenteren wij vol trots de korte films van Tessa Boff Tonella, Eva Dokter, Lianne Klitsie en Mónika Görög. De première zal plaats vinden in bioscoop Kriterion, Roetersstraat 170 te Amsterdam. Vanaf 10:30 uur is de ontvangst, om 11.00 zal het programma van start gaan. Na afloop van de première (+-13:00 uur) proosten wij graag met u op de studenten in het café van Kriterion.

Wegens het beperkt aantal plaatsen verzoeken wij u vriendelijk om voor vrijdag 03 mei 20:00 uur via Eventbrite uw tickets te reserveren. Tevens willen wij u verzoeken om op tijd te komen zodat de films niet verstoord hoeven worden.

Informatie:

Aanvang: 10:30

Kriterion: Zaal 1

Programma 11:00 - 13:00

Borrel vanaf 13:00


Kies [REGULIER TICKET] als je bent uitgenodigd door een student van ons (ook de studenten dienen een ticket te reserveren)

Kies [AFS Staff Only( ON INVITE)] als je door Amsterdam Film School persoonlijk bent uitgenodigd met de instructie op dit type ticket te reserveren.

LET OP: Op=Op

----------

- NEEM JE TICKET MEE NAAR EVENT

- DEUREN SLUITEN 11:00

Datum en tijd

Locatie

Filmtheater Kriterion

170 Roetersstraat

1018 WE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen