€ 17,50

Première Erwin Olaf - The Legacy

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DeLaMar Theater

402 Marnixstraat

1017 PL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Familie Film & TV en Het Parool nodigen u uit voor een exclusieve première in DeLaMar Theater, in bijzijn van Erwin Olaf en Michiel van Erp.

Het kan u niet ontgaan zijn: Erwin Olaf viert zijn 60ste levensjaar met een grote overzichtstentoonstelling in het Haags Gemeentemuseum, en draagt zijn ‘kerncollectie’, zo’n 500 iconische foto’s van zijn werk uit de jaren ’80 tot nu, over aan het Rijksmuseum.

In de documentaire ‘Erwin Olaf – the Legacy’ van regisseur Michiel van Erp stelt Erwin Olaf zichzelf grote vragen: wat is de betekenis van zijn carrière geweest? Is zijn werk van waarde, en is dat in de toekomst ook nog zo? Is zijn kunstenaarschap van nut geweest? En daarmee zijn leven?

De film gaat over de struggle van een gevierd kunstenaar die op het toppunt van zijn roem – met pijn in zijn hart – de balans aan het opmaken is van een leven lang hard werken. En wiens oeuvre – precies op het goede moment – voor het nageslacht gewaarborgd blijft.

Onder de kopers verloten wij:
10x een gesigneerde DVD door Michiel van Erp (Erwin Olaf - On Beauty and Fall (2009).

'Erwin Olaf - the legacy’ is een coproductie van De Familie Film & TV en de NTR, mede mogelijk gemaakt door Finis Caritas en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DeLaMar Theater

402 Marnixstraat

1017 PL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen