Gratis

Presentatie Dr. Pernilla Andersson

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Graaf de Ferraris Gebouw

20 Koning Albert II laan

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen met UGent–CDO (SEDwise netwerk), geeft Ecocampus u graag de kans om op 9 maart deel te nemen aan een presentatie van Dr. Pernilla Andersson. U krijgt daarbij inzage in haar onderzoek over duurzaamheidseducatie. Uiteraard is er ook uitgebreid ruimte voor dialoog.

Dr. Pernilla Andersson doctoreerde aan de universiteit van Stockholm. Zelf situeert ze haar werk in business education en economics education, waarbij ze focust op educatie voor duurzame ontwikkeling in die opleidingen. Haar doctoraat vindt u hier.

Haar presentatie (in het Engels) vertrekt vanuit enkele cases uit empirisch onderzoek in Zweden als basis voor discussie. De focus ligt daarbij op hoe studenten via educatie ervaring kunnen opbouwen met het maken van wijze beslissingen in de context van wicked problems. Deelnemers krijgen ook een door Dr. Andersson ontwikkelde typologie mee naar huis. Meer daarover leest u in de workshop abstract.

Kom dus zeker op 9 maart naar het Ferraris-gebouw in Brussel (lokaal 00.G.21) van 10u tot 13u. Klik even op onderstaande link om ons te laten weten dat u komt. Dan zorgen wij voor genoeg broodjes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Graaf de Ferraris Gebouw

20 Koning Albert II laan

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen