€ 0 – € 10

Meerdere data

Presentatie Plastic Waste Solution

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Huis van Eemnes

Noordersingel 4

3755 EZ Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op sociale media zien we dagelijks schokkende beelden voorbijkomen over het plastic afvalprobleem. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven om minder plastic te gebruiken en om het op te ruimen. Het punt is alleen dat het opgeruimde plastic uiteindelijk toch heel vaak op een stortplaats beland, omdat er maar heel weinig plastic gerecycled wordt, slechts 9%. Hoe goed bedoeld deze initiatieven ook zijn, ze verplaatsen plastic, ze ruimen het niet ècht op.

Ontdek tijdens deze presentatie alles over een zeer hoopvol project dat het plastic afval daadwerkelijk kan opruimen en over hoe wij een wereldwijde movement vormen om onze aarde te helpen en hoe jij hier ook een steentje aan kunt bijdragen. Een unieke kans, een uniek project, waar jij als één van de eersten aan kunt deelnemen en profijt uit kunt halen.

--------

GRATIS TOEGANG. Gratis aanmelden is heel laagdrempelig. Zo laagdrempelig dat het regelmatig voorkomt dat mensen niet komen zonder zich af te melden en daarmee een plek bezet houden voor mensen die op de wachtlijst staan. Daarom hebben we het volgende bedacht; het CashBack-ticket. Je betaalt € 10,- 'borg' bij aanmelding, die je van ons contant retour krijgt wanneer wij je verwelkomen op de presentatie.

--------

Inloop vanaf: 13:30 uur
Aanvang: Exact 14:00 uur
Einde: 16.30 uur

--------

Parkeren is gratis.

--------

Delen met vrienden

Locatie

Huis van Eemnes

Noordersingel 4

3755 EZ Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen