Gratis

Presentatiedag CiST 5 maart 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

013 Poppodium

44 Veemarktstraat

5038 CV Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Presentatiedag CiST PO & VO 5 maart 2020 || SAMEN IN DE STAD

Over dit evenement

Op 5 maart 2020 organiseren we vanuit CiST de jaarlijkse presentatiedag. Dit jaar creëren we een mooi moment in dé poptempel van Tilburg, waarop aanbieders en leraren elkaar wederom gaan ontmoeten. We bieden verschillende settings aan waarin je de gelegenheid krijgt om met elkaar in gesprek te gaan.

Iedereen mag zich laten inspireren op gebied van cultuureducatie. Samen willen we bouwen aan een expertisenetwerk in onze stad. Bijzonder dit jaar is dat we deze ontmoeting realiseren voor zowel het voortgezet onderwijs, het primair onderwijs, de aanbieders én de instellingen uit Tilburg.

Wat kun je verwachten?

Een middag en avond gevuld met een rijk programma gericht op inspiratie, dialoog en beleven. Een programma wat je zelf samenstelt.

INSPIRATIE - Laat je meenemen door een lezing van Janeke Wienk (zij verbindt het leraarschap met kunst en in het licht van de verbinding PO-VO) of André Merlijn (Wat beweegt jongeren? Hoe raak je ze met thema's? Wat zijn hun wensen en behoeften? Hoe benader je ze? Hoe kun je jongeren activeren?).

DIALOOG – In gesprek aan de hand van actuele thema’s, deel je gedachten met elkaar in een geleid gesprek met gespreksleider of voer een ongeleid gesprek met je collega’s uit het veld.

ETEN - In informele sfeer eten we een maaltijd met een drankje.

BELEVEN – Kies een mooie activiteit uit om je kennis te verdiepen of juist kennis te maken met nieuwe mogelijkheden.

INSPIRATIE – Sluit de avond af met een teaser van een kernvoorstelling. Keuze uit TORI voor de middenbouw PO of Pan-Catwalk voor bovenbouw PO en VO.

Aanmelden

Zien we je 5 maart in 013 poppodium? Meld je snel aan via de knop 'REGISTREER' en maak je keuzes voor het programma. We kijken uit naar een mooie dag!

Brochures

Deze dag vindt eerder in het schooljaar plaats, omdat we de werkdruk op het einde van het jaar erkennen. De brochures zullen wel in juni verschijnen. Boekingen zijn echter voortaan het gehele schooljaar mogelijk. De deadline ligt niet meer op 1 september.

Beeldopnames

Bij dit evenement van CiST worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk. Je kunt bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via info@cist.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

013 Poppodium

44 Veemarktstraat

5038 CV Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen