Prinses Christina Concert met laureaten van het Prinses Christina Concours

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zürcher Hochschule der Künste,

Toni-Areal, Konzertsaal 3, Ebene 7

Pfingstweidstrasse 96

8005 Zürich

Switzerland

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Nederlandse Vereniging Zürich nodigt u van harte uit voor het Prinses Christina Concert 2018. Dit jaar komen Jazz en Klassiek samen op een nieuwe locatie.

Op zondag 28 oktober bent u van harte welkom in de grote Concertzaal van de Zürcher Hochschule der Künste voor het Prinses Christina Concert 2018 en de aansluitende borrel.Jazz: Ian Cleaver (1996), trompet. Cas Jiskoot (1998), bas en Tim Hennekes (1997), drums.

De ruimte gecreëerd door deze bijzondere bezetting (trompet, bas drums) geeft dit trio de kans jazzstandards en eigen composities elke keer een andere koers te geven. Geïnspireerd door helden als Lee Konitz, Kenny Dorham en Sonny Rollins zal improvisatie ook een grote rol spelen in dit concert.Klassiek: Anuschka Pedano (2000), altviool. Oa winnares van het Concours Européen pour Jeunes Solistes in 2015. Jurre van Egteren (1994), piano


Het concert wordt begeleid en gepresenteerd door Jurre van Egteren. Jurre werkt als presentator en pianist in de Classic Express van het Prinses Christina Concert en komt in die functie wederom naar Zürich.

Opening van de zaal 16.45 uur.
Borrel vanaf ca. 18.30 uur.


Met dank aan:

Sponsoren NVZ PCC 2019


Datum en tijd

Locatie

Zürcher Hochschule der Künste,

Toni-Areal, Konzertsaal 3, Ebene 7

Pfingstweidstrasse 96

8005 Zürich

Switzerland

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen