Prinsjesdagbijeenkomst VeluweVallei

Venster Acties

Prinsjesdagbijeenkomst VeluweVallei

Prinsjesdagbijeenkomst

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Schaffelaar Theater B.V. Theaterplein 1 3772 KX Barneveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

De woensdag ná de derde dinsdag in september organiseren wij traditiegetrouw onze Prinsjesdagbijeenkomst, in samenwerking met de BIK (Barneveldse Industriële Kring), gemeente Barneveld, Rabobank en Schuiteman Accountants & Adviseurs.

Deze editie hebben wij inspirerende gasten op het podium: Martijn Rol, sector manager Food bij Rabobank, deelt met ons zijn visie over trends, innovatie en duurzame verdienmodellen in de voedselketen. Bram Faber, partner van Schuiteman Accountants en Adviseurs, zoomt zoals gebruikelijk in op de belangrijkste fiscale plannen van de miljoenennota én natuurlijk wat dit voor u betekent als ondernemer. Daarnaast gaat dagvoorzitter Esmée Pater in gesprek met Brechtje van den Beuken, CEO Bosch beton, over de plannen van het kabinet en (ondernemers)kansen voor de toekomst. Natuurlijk is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de gasten. We sluiten het programma feestelijk af met een hapje en een drankje tijdens de netwerkborrel.

Programma woensdag 21 september 2022:

16.00 uur Inloop

16.30 uur Start inhoudelijk programma

17.30 uur Einde programma en afsluitende netwerkborrel met hapje

We zien je graag op 21 september in Barneveld.

Deelname is mogelijk voor leden van VNO-NCW VeluweVallei en relaties van partners BIK, gemeente Barneveld, Rabobank en Schuiteman Accountants & Adviseurs. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor dit event.