Gratis

Prinsjesdaglunch 16 september 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Basiliek

56 Wiltonstraat

3905 KW Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Na de toelichting op de impact van het Belastingplan 2021 verzorgt journalist Syb Wynia de prikkelende lezing 'Nu nog even niet'

Over dit evenement

Wat is de impact van de Miljoenennota op ondernemers? Direct na het voorlezen van de Troonrede gaan de financiële en fiscale specialisten van Schuiteman Accountants & Adviseurs aan de slag met het doorgronden en vertalen van de aangekondigde voorstellen in het Belastingplan 2021. Bram Faber presenteert deze analyse op heldere wijze, zodat u als ondernemer weet wat u te wachten staat.

Aansluitend neemt onafhankelijk journalist en commentator Syb Wynia geen blad voor de mond tijdens zijn presentatie 'Nu nog even niet'.

Programma

11.30 uur inloop

11.45 uur lunch

12.30 uur welkom en opening

12.40 uur ‘Gevolgen Miljoenennota voor ondernemers’ door Bram Faber, fiscaal adviseur Schuiteman Accountants & Adviseurs over het Belastingplan 2021 en de impact op het bedrijfsleven

13.05 uur ‘Nu nog even niet’ door Syb Wynia (foto), onafhankelijk journalist en commentator

13.50 uur gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten

14.00 uur einde bijeenkomst

Deze lunch is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de Regio Foodvalley, die zich tijdig aangemeld hebben. De Prinsjesdaglunch wordt mogelijk gemaakt door Schuiteman Accountants & Adviseurs, VNO-NCW VeluweVallei, Rabobank Vallei en Rijn, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) en gemeente Veenendaal.

Locatie De Basiliek is uitstekend geschikt om met een grote groep op anderhalve meter afstand elkaar weer te ontmoeten, van een lunch te genieten en twee interessante presentaties bij te wonen. Voelt u zich ziek, blijf dan thuis. Schud geen handen en houd anderhalve meter afstand.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Basiliek

56 Wiltonstraat

3905 KW Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen