Gratis

Productive Workforce Community - 001

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centric Gouda

8 Antwerpseweg

2803 PB Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Productive Workforce Community

Productive Workforce Community is een steunpunt bij vragen rondom het toepassen van bedrijfsprocessen, gebruikersondersteuning, trainingen, functionele vragen, platform kansen, adoptie en change management. Binnen de community bevinden zich mensen die dagelijks werkzaam zijn met Office 365.

Waarom zou je je naar de Productive Workforce community avond gaan?

Aan het einde van de avond verlaat jij de sessie met een "gevulde rugzak" aan kennis. Deze kennis is direct toepasbaar binnen jouw werkveld.

Agenda

17:00 – inloop
17:30 – eten
18:00 – start
18:00 – 18: 15 Welkom en woord van onze sponsor
18:15 – 19:00 Klantcase Office 365 user adoptie bij VodafoneZiggo (Marcel Alberts - Centric)
19:00 – 19:15 pauze
19:15 – 20:00 Hoe zorgen we, dat we niet bot-vangen (Sjoerd Koolen – BotVise)
20:00 – 21:00 Netwerkborrel


Sessie Marcel Alberts

Op internet zijn tal van how-to’s en whitepapers te vinden met tips voor het stimuleren van gebruikersadoptie. In deze sessie vertelt Marcel Alberts een real life verhaal over de aanpak van Office 365-gebruikersadoptie bij VodafoneZiggo. Gebruikersadoptie is belangrijk, maar waarom eigenlijk? En hoe motiveer je duizenden gebruikers om dagelijks met Office 365 te werken? Simpelweg alle apps inschakelen en Quick Reference Cards verstrekken is niet genoeg. Verder is het zaak om niet alle Office 365 applicaties tegelijk aan te bieden. In deze sessie hoor je alles over Champions en Ninja’s, ook krijg je inzicht in de resultaten en ontdek je hoe je dit als organisatie zelf kan gaan meten. Kortom: alles wat je altijd al wilde weten over Office 365-gebruikersadoptie!

Sessie Sjoerd Koolen

Wat kan artificiele intelligentie bijdragen aan grote groepen medewerkers te helpen? In deze sessie start Sjoerd Koolen met een korte geschiedenis over de eerste robots (al uit de 18e eeuw (!!), de "automaton") en vervolgt met een reis naar de eerste chatbots tot de AI die er nu is. Er wordt aandacht gegeven aan waar de mens juist nog steeds veel toegevoegde waarde heeft en waar automatisering kan ondersteunen - niet vervangen. In die ondersteuning zijn wel verschillende business cases mogelijk. Uiteindelijk wordt vooral de toegevoegde waarde voor individuele mens en organisatie als geheel besproken.

Vervolg evenementen

We houden het niet bij één event. We pakken door in 2019. December zijn altijd drukke tijden, daarom gaan we in 2019 verder met organiseren. Het 2e event zal plaatsvinden in januari 2019 en het 3e event zal plaatvinden in maart 2019 na voorjaarsvakanties. We werken nog aan de exacte datum en locatie. Hou LinkedIn in de gaten!

Het onderwerp voor de 2e sessie zal zijn:
Werkplek van de toekomst en de impact van communicatie bij een IT change

Het onderwerp voor de 3e sessie zal zijn:
Een adoptie framework en hoe pas je dit toe binnen een Agile-Scrum methodiek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centric Gouda

8 Antwerpseweg

2803 PB Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen