Gratis

Productive Workforce community bijeenkomst - 005

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Detron ICT

1 Traverse

3905 NL Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Productive Workforce Community verbindt professionals die zich dagelijks bezighouden met de menselijke zijde van Office 365.

Over dit evenement

Maak je leven simpeler en leuker met behulp van het Power Platform

Met Power Automate (voorheen Flow) en Power Apps is het mogelijk herhalende taken te automatiseren of complexere taken te versimpelen. Tijdens deze sessie zal Quincy Thomas een aantal voorbeelden tonen om je creativiteit aan te wakkeren. Wie weet met wat voor oplossingen je daarna zelf allemaal komt!

Want, met de opgedane kennis ga je zelf met PowerApps aan de slag om een dagelijkse handeling te automatiseren. We helpen je in deze sessie op weg, want met wat creativiteit en wat voorbeelden kun je snel starten...

Deze sessie is geschikt voor iedereen die zijn leven makkelijker wil maken. PowerApps is vanuit Microsoft ideaal voor eindgebruikers en functioneel beheerders/consultants die zelf aan de slag willen met automatiseren van taken.

Agenda

17:00 – inloop

17:15 – diner buffet geopend

18:00 – start

18:00 – 18: 15 welkom en woord van onze gastheer Detron

18:15 – 20:00 sessie Maak je leven simpeler met het Power Platform

20:00 - netwerkborrel

21:00 - einde programma

Productive Workforce Community

Productive Workforce Community is een steunpunt bij vragen rondom het toepassen van bedrijfsprocessen, gebruikersondersteuning, trainingen, functionele vragen, platform kansen, adoptie en change management. Binnen de community bevinden zich mensen die dagelijks werkzaam zijn met Office 365.

Waarom zou je naar de Productive Workforce community avond gaan?

Aan het einde van de avond verlaat jij de sessie met een "gevulde rugzak" aan kennis. Deze kennis is direct toepasbaar binnen jouw werkveld.

Vervolg evenementen

Zie onze LinkedIn Pagina voor de aankondiging van nieuwe events.

https://www.linkedin.com/groups/12135129/

Extra informatie

Tijdens eerdere avonden is gebleken dat er niet tijdig wordt afgemeld of helemaal niet. Indien je niet aanwezig kunt zijn, meld je 24 uur voor het evenement af. Bij latere afmeldingen of geen afmelding zal er € 10 in rekening gebracht worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Detron ICT

1 Traverse

3905 NL Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen