Proeftijd: Brothers in Law

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dakterras HOPP

Eerste Ringdijkstraat 4

1097 BC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

[Proeftijd is in Dutch!]

Smaak is natuurlijk heel persoonlijk. Maar wat proef je nou precies?

Dat gaan wij elke laatste woensdag van de maand onder de loep nemen tijdens Proeftijd op HOPP, onze intieme bierproeverij. Wij stellen je elke editie voor aan een kleinschalige, locale en sympathieke brouwerij met een eigen verhaal, en belangrijker nog: ongelofelijk lekkere bieren!

Op woensdag 31 juli zal Brothers In Law Brewing je meer vertellen over de wondere wereld van bieren gebrouwen door jawel, drie zwagers.

Zoals de naam inderdaad al doet vermoeden, zijn deze brouwers zwagers van elkaar! Met de nodige brouwkennis die Tim Freriks sinds 2011 heeft opgedaan als hoofdbrouwer, de vele proefsessies en het eindeloze fantaseren om ooit voor ons zelf te brouwen, besloten we om de daad bij het woord te voegen! Dus nu, na al het plezier dat ze hadden met het proeven van de proefbrouwsels, zijn eindelijk de bieren van Brothers In Law ook hier voor jou! Ze zijn no-nonsense, net als hun bieren en houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten maar alleen als het bier dit toe laat, want bier moet bier blijven; ‘Tradition meets revolution’ zoals ze het zelf noemen!

Dus ben jij een échte bierfanaat en wil je graag wat meer over bier te weten komen, reserveer dan nu een plek voor Proeftijd op 31 juli. Let wel, vol is vol!

Exta informatie op Facebook!

Datum en tijd

Locatie

Dakterras HOPP

Eerste Ringdijkstraat 4

1097 BC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen