Professional training: Blijf kalm

Venster Acties

Professional training: Blijf kalm

Tijdens deze training leer je om je tijdens stressvolle situaties niet uit het veld te laten slaan.

Door The School of Life Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op wo. 28 jun. 2023 09:30 CEST

Locatie

The School Of Life 54 Frederiksplein 1017 XN Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

In deze training:

  • Krijg je meer inzicht in je denkpatroon en bronnen van jouw onrust die je tijdens je werk ervaart
  • Sta je stil bij overtuigingen, aannames en verwachtingen van werk, je collega’s en jezelf
  • Ontdek je wat je energie geeft en wat je energie kost
  • Leer je standvastiger te zijn in een omgeving vol onrust en uitdagingen
  • Je kunt er niet omheen: in het werkende leven krijg je te maken met stress en tegenslag, verandering en teleurstelling. Er komt veel op je af en dit geeft vaak een rusteloos gevoel.

Kalm blijven, herstellen van moeilijke situaties en jezelf weer op de rails krijgen als je even van het spoor af bent geraakt, is vandaag de dag dan ook een essentiële vaardigheid op het werk. Wanneer je iets meer rust hebt, presteer je doorgaans beter. Je houdt makkelijke je aandacht bij je werk en gaat nuchterder om met je collega’s en klanten. Je gaat helderder en creatiever denken en betere, minder overhaaste beslissingen nemen. En niet in de laatste plaats: je gaat je beter voelen.

Kalmte helpt je dus zowel een gezonder leven te leiden als individu, als keuzes te maken die beter zijn voor andere mensen en de wereld. Voor de meeste mensen komt kalmte alleen niet vanzelf in de hectische omgeving die werk nu vaak is. Gelukkig valt er veel te leren over kalmte in de geschiedenis, de psychologie en de filosofie en zijn er veel bewezen manier waarop je je eigen kalmte kan cultiveren. In deze training maak je kennis met de beste ideeën over kalmte en leer je ze toe te passen in je eigen drukke werkleven.

Over de organisator

Georganiseerd door
The School of Life Amsterdam

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.