Professional training: Coachen voor leiders

Venster Acties

Professional training: Coachen voor leiders

Tijdens deze training vergroot je jouw coachende vaardigheden en leer je hoe je young professionals optimaal ondersteunt in hun ontwikkeling

Door The School of Life Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op do. 22 jun. 2023 09:30 CEST

Locatie

The School Of Life Amsterdam 54 Frederiksplein 1017 XN Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Als leider wil je dat jouw teamleden zich ontwikkelen tot hun volle potentieel. Dat er een cultuur ontstaat waarin iedereen zich gezien, gewaardeerd en veilig voelt. Dat medewerkers zich bewust zijn van hun blinde vlekken en zich bevrijden van belemmerende overtuigingen. Geen gemakkelijke opgave. En gezien de sensitiviteit rond dit soort kwesties gaat een al te directieve stijl je niet helpen.

Het coachen van young professionals is misschien wel een van de meest voldoening gevende aspecten van het werk van leidinggevenden. Je helpt hen bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten en het behalen van hun doelen. Niet door te onderwijzen, maar door vragen te stellen, te inspireren en te ondersteunen. Je stimuleert het zelf-reflecterende en zelfsturende vermogen van je coachees en geeft het vertrouwen dat zij zelf in staat zijn oplossingen te vinden voor hun uitdagingen. Daarmee draag je bij aan twee cruciale behoeften van young professionals: autonomie en ontwikkeling.

Ook al zien veel leiders de waarde ervan in, toch blijkt het vaak lastig om coaching in praktijk te brengen. Al te vaak stappen we in een van twee valkuilen: we gaan adviseren of worden directief. Geen wonder, want dat is meestal wat onze leiders ook bij ons deden. Maar geen paniek, coachen is een vaardigheid die goed te leren valt.

Over de organisator

Georganiseerd door
The School of Life Amsterdam

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.