Professional training: Heldere verwachtingen

Venster Acties

Professional training: Heldere verwachtingen

In deze training krijg je inzicht in je verwachtingen en in die van anderen, en wat je daarmee kunt doen, onder meer in je communicatie.

Door The School of Life Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op di. 17 okt. 2023 09:30 CEST

Locatie

The School Of Life 54 Frederiksplein 1017 XN Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Wie erin slaagt om verwachtingen beter bespreekbaar te maken, draagt daarmee bij aan de motivatie van medewerkers, betere samenwerking en meer werkgeluk van zichzelf en anderen. Eigen verwachtingen aangeven en vragen naar wat een ander verwacht: wat is daarvoor nodig en hoe pak je dat op een constructieve manier aan?

Je hebt allerlei verwachtingen van je werk, van de organisatie, van een samenwerking, van het hele leven. Dat is menselijk en ook mooi. Alleen in de realiteit gaat het nogal eens anders dan verwacht. Als je je verwachtingen leert kennen, leer je jezelf beter kennen. Je normen, waarden, idealen, behoeften en wensen. Ook versterk je communicatieve vaardigheden. Als je bewuster bent van je eigen verwachtingen en ze onder woorden kunt brengen, geeft dat vertrouwen om er met anderen over in gesprek in gaan… die ook weer hun verwachtingen hebben.

Door in je communicatie ‘verwachtingen’ expliciet te betrekken, kun je anderen een realistisch perspectief en vertrouwen geven, compassie tonen en duidelijkheid creëren. Kortom, jezelf laten zien als betrokken leidinggevende.

Over de organisator

Georganiseerd door
The School of Life Amsterdam

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.