€ 168,19

Professionalisering Mindfulness en de 12 zintuigen.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Wil je:

  • Beter (in)zien, (aan)voelen en interveniëren als trainer, coach of therapeut?

  • Sneller en dieper contact met de ander en je effectiviteit en zelfvertrouwen vergroten?

  • Ervaren wat onze zintuigen betekenen in de ontmoeting met anderen?

  • Meer inzicht in onze twaalf zintuigen en hun samenhang?

  • Gebruik maken van de unieke kracht van werkelijke aandacht?

Speciale Dag Editie kleinste

Kom dan naar de Hele Dag Editie van deze heerlijk verdiepende professionaliseringsdag.


Aandacht!

Onze aandacht is het meest onderschatte instrument dat we hebben. Als trainer, coach en therapeut kunnen je meer betekenen als je je aandacht gerichter inzet.

Aan de ene kant door bij je waarneming al je zintuigen ten volle te benutten om een zo zuiver mogelijk beeld te krijgen van de ander en daar je interventies op te baseren.

Aan de andere kant door ook de kracht van aandacht zelf in te zetten als het meest werkzame element in het contact met de ander. Meer nog dan je verworven kennis, techniek en eigen (levens)ervaring.

Met Mindfulness kun je op een prachtige manier je aandachtig-zijn ontwikkelen. Op deze professionaliseringsdag gaan we verder de diepte in als het gaat om contact maken. Je krijgt inzicht in de rol, samenhang en betekenis van onze twaalf zintuigen en je leert gebruik te maken van de kracht van aandacht in het contact met de ander.

We gaan door experiment en oefening sterk ervaringsgericht aan de slag. Je eigen ervaring levert de stevige onderbouwing van wat er over onze zintuigen, de ontmoeting met een ander en ons bewust-mens-zijn gezegd kan worden.

Enige bekendheid met Mindfulness of een andere vorm van aandachtontwikkeling is wel handig. Belangrijker is echter dat je aandacht en inzicht waardevol vindt in je vak en daarmee aan de slag wilt.


Praktische informatie

We werken van 9.30u tot 17.00u. Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Er is onbeperkt thee, koffie en fris en voor een lekkere lunch wordt gezorgd. De getoonde investering is inclusief 21% BTW.

Deze professionaliseringsdag vindt plaats op:

Zaterdag 24 maart 2018 in het midden van het land (Kerk-Avezaath, in de buurt van Tiel)


Wil je graag een optie nemen of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op 06 - 19 36 87 16 of via info@trinamis.nl (of via de website).

Jerome ten Noever de Brauw


Deelnemers zeggen:

Sandra Kisters: "De workshop ‘Mindfulness en de 12 zintuigen’ heeft mij zeer aangenaam verrast. Tijdens en na de cursus ervoer ik een dieper gevoel van verbinding: niet alleen met de mensen maar ook alles (levend en niet levend) om me heen. Deze connectie bracht naast een diepe rust met name het gevoel van Intensiviteit en Samen”.


Rita Zeelenberg: "Jerome heeft ons tijdens de workshop '12 zintuigen' op een zeer bevlogen en enthousiaste manier meegenomen. Het heeft mij veel verdieping gebracht op een onderwerp dat belangrijk is in mijn 'domein': mindful eten. Wat ik prettig vond is de balans tussen kennis en ervaren: een deel van de tijd besloeg een teaching, een ander deel het oefenen met waarnemen op nieuwe manieren. Nu rest de zin om hier nóg meer over te weten te komen, wat mij betreft had de workshop nog langer mogen duren ;-) .

Met andere woorden: Zeer bevlogen, veel verdieping, smaakt naar meer!"


Rianne Schoenmakers: "Een ontmoeting met deze materie is een ervaring die ik iedere trainer of coach van harte aanbeveel!”


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen