Gratis

PROFETISCHE CONFERENTIE ZUID-NEDERLAND

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dreef 52

52 Dreef

4875 AC Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PROFETISCHE CONFERENTIE ZUID-NEDERLAND: 'KEER TERUG'

Wij nodigen een ieder van harte uit voor deze bijzondere conferentie! Wij zien uit naar een verfrissende tijd met aanbidding en woorden van God die ons vernieuwen en uitdagen. Door de conferentie heen zal er tijd zijn om persoonlijke profetische woorden te ontvangen. Het is ook heerlijk om elkaar te ontmoeten in verbondenheid en vriendschap.

Het is een landelijke bijeenkomst van mensen die een hartstochtelijk verlangen hebben om te gaan voor het overvloedige leven zoals God dat heeft bedoeld. We willen toegerust worden om van dat leven uit te delen in onze omgeving. We verwachten dat dit een inspirerende, diepgaande en opbouwende profetische conferentie zal worden!

Nodig gerust anderen uit om ook te komen!

Tot op de conferentie,

Arthur & Corinne de Groot (voorgangers Ichthus Etten-Leur)

P.S: kies de juiste ticket hierboven (kies de betreffende DAG/DAGEN en of u mee eet of niet). We willen graag weten hoeveel mensen mee eten ivm de catering!


Thema: 'KEER TERUG'

Worship: Hein Wijnja & Band, Ichthus Worship Band en Kingdom Life School of worship

Sprekers: Corinne de Groot, Jeremie de Groot en Arleen Westerhof.


Programma:

Zaterdagochtend 9 februari 10.00-12.00 (vanaf 09.30 registratie open)

Zaterdagmiddag 9 februari 13.15-15.00**

Zaterdagmiddag 9 februari 15.30-17.30

Zaterdagavond 9 februari 19.30-21.30

Zondagochtend 10 februari 10.00-12.00 (gratis parkeren deze zondag)


**Tijd voor persoonlijke profetie. Wijzigingen in het programma voorbehouden.

Registratie vereist ivm organisatie (o.a. catering en het vormen van teams voor persoonlijk gebed). Bijdrage aan de conferentie op basis van een offer waarvoor in elke samenkomst gelegenheid wordt gegeven.

Biografie van gastspreekster Arleen Westerhof:


Arleen Westerhof is op Jamaica geboren en is dichtbij Toronto, Canada opgegroeid. Na haar studie en promotie in Canada heeft zij twee jaar bij de Universiteit van Londen in Engeland gewerkt. Daarna heeft God de deur voor haar geopende om naar Amsterdam te komen. Arleen is, samen met Dick, voorganger van God’s Embassy Amsterdam. Zij is ook de initiatiefneemster en leider van de Nederlandse Profetische Raad, een landelijk netwerk met als doel, gezond functionerende profeten in Nederland te zien opstaan. Arleen geeft Profetenscholen door heel Nederland en wordt regelmatig gevraagd om over het horen van Gods stem en over de Heilige Geest te spreken in gemeentes en organisaties in binnen- en buitenland. Arleen heeft een passie om mensen en landen hun roeping te helpen ontdekken door de profetische bediening en op een effectieve wijze daarin te gaan wandelen.

Andere sprekers:
Gast aanbiddingsband en ondersteuning gebedsteams:

Gast aanbiddingsleider Hein Wijnja:Meest gestelde vragen

Hoe werkt de aanmelding?

Doorloop het et registratieproces en vul de juiste gegevens in. De makkelijkste manier om je tickets te bemachtigen is door je orderbevestiging in je mailbox te raadplegen; tickets zijn meestal bijgevoegd als PDF-bestand dat je kunt afdrukken en meenemen naar de conferentie. Let op dat je het juiste mailadres intypt! Voor meer info: https://www.eventbrite.nl/support/articles/nl_NL/Troubleshooting/waar-zijn-mijn-tickets?lg=nl_NL

Zijn kinderen welkom?

Kinderen zijn welkom, maar er is geen kinderopvang!

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren: Gratis parkeren bij het NS-station in Etten-Leur op het Amberveld. Mocht het daar vol zijn op zaterdag......voor 5 euro is er een dagkaart in de parkeergarage. Voor meer info: https://ettenleur.stappen-shoppen.nl/locaties/parkeergarage-centrum-56e6bf85f6bf503f778b459b

Hoe worden de kosten gedekt voor de conferentie?

Bijdrage aan de conferentie op basis van een offer waarvoor in elke samenkomst gelegenheid wordt gegeven.

Is er gelegenheid om eten/drinken te kopen op de locatie van de conferentie of moet ik het ergens anders halen?

Tijdens de pauzes is er koffie/thee verkrijgbaar. Eten: U kunt tegen een kleine vergoeding bij de lunch (4 euro) en het diner (6 euro) eten kopen. We kunnen niet van te voren aangeven hoe de lunch en diner er precies uit komt te zien. U kunt ook zelf wat meenemen of om de hoek in de winkelstraat wat kopen.

Hieronder verdere aandachtspunten:

Opnameapparatuur: Op zaterdagmiddag tussen 13.15 en 15.00 uur is er de gelegenheid om bij een van de verschillende teams te komen voor een profetisch woord of gebed. Daarom is het wellicht goed om een mobiele telefoon of een ander opnameapparaat mee te nemen waarmee de profetische woorden kunnen worden geregistreerd. (Indien u hierover niet beschikt, is er vast wel iemand anders die het op kan nemen).

Er is een brief beschikbaar die u ook ontvangt op zaterdagmiddag. Hierin wordt uitgelegd hoe we op een goede en Bijbelse wijze om dienen te gaan met profetische woorden.

De organisator is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging en/of verlies van spullen tijdens de conferentie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dreef 52

52 Dreef

4875 AC Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen