€ 7,50 – € 12,50

PROFETISCHE CONFERENTIE ZUID-NEDERLAND

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dreef 52

52 Dreef

Dreef 54

4875 AC Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Deze conferentie is een landelijke bijeenkomst in Ichthus gemeente Etten-Leur voor mensen die een passie hebben voor God en mensen.

Over dit evenement

PROFETISCHE CONFERENTIE ZUID-NEDERLAND 2020

'Window of opportunities'

Wij nodigen een ieder van harte uit voor deze bijzondere profetische conferentie! Wij zien uit naar een verfrissende tijd met aanbidding en woorden van God die ons vernieuwen en uitdagen.

De titel 'Window of opportinities' geeft aan dat we geloven en weten dat God mooie en nieuwe uitdagingen heeft voor 2020. We willen kijken door het geestelijke venster waar door de HEER Zijn mogelijkheden, kansen en gelegenheden wil openbaren. Dit geldt voor ons persoonlijk leven, gezin, familie, regio en land.

Door de conferentie heen zal er tijd zijn om persoonlijk gebed te ontvangen. Het is ook heerlijk om elkaar te ontmoeten in verbondenheid en vriendschap.

Deze profetische conferentie is een landelijke bijeenkomst van mensen die een hartstochtelijk verlangen hebben om te gaan voor het overvloedige leven zoals God dat heeft bedoeld. We willen toegerust worden om van dat leven uit te delen in onze omgeving.

Worship: o.a. Kingdom Life College School of worship en Ichthus worship team.

Tijdens deze conferentie zullen wij ondersteund worden door de bijbelschool Kingdom Life College (KLC) Rotterdam

Sprekers: Corinne de Groot, Gerard de Groot en John Engel en Jérémie de Groot

Programma:

Zaterdag betaald parkeren (rondom gebouw)! (vanaf 09.30 registratie open)

Zaterdagochtend 1 februari 10.00-12.15 ,1e dienst, spreekster Corinne de Groot

Zaterdag lunch inclusief bij standaard dagticket 12:15 -13:15

Zaterdagmiddag 13.30-15.30, 2e dienst, spreker Gerard de Groot

Zaterdagmiddag 16:00-18:00 ** persoonlijk gebed, vrije tijd, aantal ontspannende activiteiten

Zaterdag avondeten inclusief bij uitgebreide ticket 18:00-19:30

Zaterdagavond 19.30-22:00, 3e dienst, spreker John Engel

Zondagochtend 2 februari 10.00-12.00 4e dienst, spreker Jérémie de Groot

(gratis parkeren deze zondag)

**Tijd voor persoonlijk gebed (10 minuten p.p.). Inschrijven kan na 1e dienst. Wijzigingen in het programma voorbehouden. Er zullen diverse mogelijkheden zijn tot ontspannende activiteiten zijn tijdens het wachten op gebed, zoals o.a. knutselen, competitie sjoelen, schilderijtje maken, e.d.

Anders dan andere jaren zal er dit jaar entree worden gevraagd voor iedereen die zaterdag overdag komt (deze is hoofdzakelijk voor het dekken van de cateringkosten)

Registratie vooraf verplicht via Event Brite i.v.m. organisatie. (o.a. voor catering) D.m.v. offer in elke samenkomst kan een ieder helpen bijdragen voor het dekken van de overige conferentiekosten.

Standaard dagticket is €7,50 entree inclusief gratis lunch, koffie/thee en lekkers voor zaterdag overdag (zonder avondeten).

Uitgebreide ticket is €12,50 voor de zaterdag inclusief avondeten

Vrije toegang (zonder ticket) voor de zaterdagavond samenkomst (zonder eten) en zondagmorgen.

Wij zien er naar uit om je op zaterdag 1 februari 2020 te ontmoeten om samen deze 2 dagen ons te openen voor wat de HEER wil communiceren!

Nodig gerust anderen uit om ook te komen.

Tot op de conferentie!

Arthur & Corinne de Groot (voorgangers Ichthus Etten-Leur)

Over de sprekers en KLC:

Gerard de Groot

Gerard de Groot is voorganger en oprichter van de Levend Woord Gemeente. Hij is samen met vier broers in een christelijk gezin opgegroeid in Rotterdam-Zuid. Hij volgde een discipelschap trainingsschool bij Jeugd met een Opdracht en een bijbelschool in België waar hij zijn Bachelor en Master haalde . Ook is hij een veelgevraagd spreker in gemeentes en op conferenties in Nederland. Vlak voor zijn 40e ontmoet Gerard Lydia, zijn vrouw. Lydia is, net als Gerard, niet eerder getrouwd geweest en heeft gediend op het zendingsveld in Mozambique. Samen hebben zij een passie voor God, elkaar en de gemeente. Gerard heeft een krachtig lerende en profetische zalving.

John Engel

John Engel is geboren in Amsterdam . Als tiener verhuisde hij met zijn ouders naar Canada en daar ontmoette hij in 1972 Christus als zijn verlosser. Sindsdien heeft hij zijn leven volledig aan de dienst van de Heer gewijd. John en Georgette Engel zijn al 43 jaar getrouwd en hebben 3 volwassen zonen en 3 kleinkinderen. Zij wonen nu net over de grens in Duitsland en dienen als voorgangers in Levenskracht gemeente Tilburg. John is een geliefde spreker en profeet en wordt regelmatig door de Heer gebruikt in geestelijke gaven, zoals woorden van kennis en profetie in binnen- en buitenland.

Corinne de Groot

Corinne is getrouwd met Arthur de Groot. Samen zijn ze voorgangers in Ichthus gemeente Etten-Leur. Ze is geboren in Frankrijk en woont sinds hun huwelijk in Nederland. Ze zijn ruim 30 jaar gelukkig getrouwd en hebben drie volwassen zonen. Corinne heeft een theologische studie gevolgd bij Continental Bible College (tegenwoordig Continental Theological Seminary) in België en daar ook Arthur leren kennen. Ze mag regelmatig dienen in gemeentes en bijeenkomsten om op een diepzinnig wijze geestelijke waarheden uit te leggen vanuit Gods Woord veelal met beeldende en humoristische illustraties. Ze maakt deel uit van het Europees profetisch team van Dr. Arleen Westerhof en Dr. Sharon Stone.

Jérémie de Groot

Jérémie is geboren in Roosendaal en opgegroeid in Rotterdam. Hij is jeugdleider en kringleider geweest in een gemeente in Rotterdam en tegenwoordig betrokken in tienerwerk en onderwijs geven in de Ichthus Gemeente. Hij heeft zijn diploma voor Toegepaste Psychologie. Hij volgt nu de deeltijdopleiding psychosociale therapie bij De Roos Opleidingen. Hij maakt deel uit van het Europees profetisch team onder leiding van van Dr. Arleen Westerhof en Dr. Sharon Stone.

Over KLC

KLC is onderdeel van Europoort International Church Rotterdam. Een Bijbelschool die sterke en gezonde leiders voort brengt die op hun beurt sterke en gezonde kerken zullen bouwen. Kingdom Life College heeft als missie dat elke student zich thuis voelt binnen Gods familie en proactief het Koninkrijk van God dagelijks uitleeft, zodat zij met een getransformeerd denken, gevormd karakter en getrainde vaardigheden maximale invloed zullen hebben in kerk en maatschappij. We zijn dankbaar dat de studenten enthousiast meewerken op verschillende gebieden tijdens deze conferentie.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt de aanmelding?

Doorloop het registratieproces en vul de juiste gegevens in. De makkelijkste manier om je tickets te bemachtigen is door je orderbevestiging in je mailbox te raadplegen; tickets zijn meestal bijgevoegd als PDF-bestand dat je kunt afdrukken en meenemen naar de conferentie. Let op dat je het juiste mailadres intypt! Voor meer info: https://www.eventbrite.nl/support/articles/nl_NL/Troubleshooting/waar-zijn-mijn-tickets?lg=nl_NL

Zijn kinderen welkom?

Kinderen zijn welkom, maar er is geen kinderopvang! Wel een crècheruimte beschikbaar en mogelijkheid om in onze koffieruimte de diensten mee te luisteren terwijl de kinderen spelen. Er is o.a. een verzorgingstafel en -bed aanwezig in de crècheruimte.

Hoe zit het met parkeren?

Zaterdag van 10:00 - 18:00 betaald parkeren

Zondag gratis parkeren

Onder het Winkelhart bevindt zich een fraaie parkeergarage. Met ruim 1.000 parkeerplaatsen, geschikt voor auto’s met een inrij hoogte tot 2.10 meter en motoren. De parkeergarage is te bereiken via de Parklaan (ingang Oost) en via de Roosendaalseweg (ingang West). Het adres voor uw navigatiesysteem: Valpoort 1, 4873 BM Eten-Leur. Het uurtarief bedraagt € 1,60 en een dagkaart kost slechts € 5,-.

De parkeergarage in het centrum van Etten-Leur is geopend van maandag t/m zaterdag tussen 07.30 uur – 24.00 uur. Op zondag is de parkeergarage geopend tussen 09:30 – 18:30 uur. Betaling is achteraf bij een van de betaalautomaten, die geplaatst zijn bij de voetgangersopgangen. Bij de betaalautomaat in de parkeergarage kan betaald worden met een pinpas. Mobiel parkeren is (nog) niet mogelijk in de Parkeergarage. Voor meer info: https://ettenleur.stappen-shoppen.nl/locaties/parkeergarage-centrum-56e6bf85f6bf503f778b459b

Bij het NS station van Etten-Leur kan men gratis parkeren. Dit is ca. 10 min. lopen (800 m).

Hoe worden de kosten gedekt voor de conferentie?

1) We verkopen 2 soorten tickets. Deze zijn hoofdzakelijk voor de cateringkosten van de zaterdag. Er is een ticket van €7,50 en van €12,50 euro. De ticket van €7,50 euro is entree inclusief. gratis lunch/koffie/thee/iets lekkers erbij voor de gehele zaterdag. Het ticket van €12,50 euro is entree inclusief lunch + avondeten .

Voor zaterdagavond na diner vanaf 19:15 en zondagochtend is er geen toegangsprijs (gratis toegang).

2) Bijdrage voor de overige conferentiekosten is op basis van collecte/offer waarvoor in elke samenkomst gelegenheid zal worden gegeven.

Kan ik ook een ticket kopen zonder lunch en/of diner?

Nee, dat is niet mogelijk.

Wat als ik alleen maar 1 dienst wil meemaken.....is het dan goedkoper?

Nee, het bedrag blijft hetzelfde. Ook voor 1 dienst voor de zaterdag overdag is de entree €7,50 inclusief lunch exclusief avond eten.

Behalve voor de zaterdagavond dienst vanaf 19:30 en zondagochtend vanaf 10:00 is vrije toegang.

Is er gelegenheid om eten/drinken te kopen op de locatie van de conferentie of moet ik het ergens anders halen?

Tijdens de pauzes is er koffie/thee gratis verkrijgbaar. Tijdens de pauze in de middag zal er iets lekkers worden geserveerd, ook inbegrepen bij de entree ticket. Voor frisdrank wordt een kleine vergoeding gerekend.

Het ticket van €7,50 is entree inclusief gratis lunch. Het ticket van €12,50 is entree inclusief lunch + diner. We kunnen niet van te voren aangeven hoe de lunch en diner er precies uit komt te zien, maar het zal voldoende, goed en smaakvol zijn. U kunt ook zelf wat meenemen of om de hoek in de winkelstraat wat kopen.

Let op!! Er zijn beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor het avondeten, wees dus snel met aanmelden, vol is vol.

Mocht u vegetarisch zijn of een dieet volgen neem dan contact op met de organisatie van de Ichthus zodat wij met u kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Email adres: info.ichthus@gmail.com

Verdere aandachtspunten:

Opnameapparatuur: Op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 18.00 uur is er gelegenheid om bij een van de verschillende teams te komen voor persoonlijk gebed. Daarom is het wellicht goed om een mobiele telefoon of een ander opname apparaat mee te nemen waarmee de gebeden en mogelijk profetische woorden kunnen worden geregistreerd. (Indien u hierover niet beschikt, is er vast wel iemand anders die het op kan nemen).

Alle preken worden opgenomen en kunnen gratis achteraf op onze website worden beluisterd. Onze website is: www.ichthusgemeente.nl. Het kan ongeveer 3 weken duren voor het beschikbaar is op de website.

Er is een brief beschikbaar die u ook ontvangt op zaterdagmiddag, als u deel neemt aan een persoonlijk gebed. Hierin wordt uitgelegd hoe om te gaan met profetische woorden vanuit bijbels perspectief.

De organisator is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging en/of verlies van spullen tijdens de conferentie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dreef 52

52 Dreef

Dreef 54

4875 AC Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen