Gratis

Profetische FHM zaterdag conferentie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Ark Langedijk

12 Bosgroet

1722 KC Zuid-Scharwoude

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PROFETISCHE ZATERDAG CONFERENTIE

Fathers House Ministries geeft in samenwerking met De Ark Langedijk op zaterdag 16 februari een conferentie over wandelen in het profetsiche.

Sprekers: Klaas van Denderen en anderen

Onderwerpen: Wat spreekt God in deze tijd.

VOOR IEDEREEN!

De Ark Langedijk vindt profetische groei belangrijk. Er is een grote honger onder zowel jongere als oudere gelovigen die willen groeien in kennis over- en toepassing van profetische gaven. De Ark Langedijk wil dit daarom graag (gratis) faciliteren. Binnen de gemeente van Jezus Christus is de profetische bediening noodzakelijk. Het is Gods verlangen dat al zijn kinderen zich uitstrekken naar profetische gaven. Dat wil niet zeggen dat iedereen geroepen is voor de bediening van een profeet, zoals deze wordt genoemd in Efeziërs 4. Wij zijn echter wel een profetisch volk. Een volk dat voortdurend wordt geïnspireerd door de Heilige Geest. Een volk dat Gods hart vertolkt. Een volk dat leeft vanuit openbaring van de Here God Zelf. Deze cursus is dus voor iedereen! Ook als je wel of niet bij een ander kerk bent aangesloten.

De Bijbel zegt in Joël 2:28 dat de gave van profetie aan ons allen is gegeven. De profentschool richt zich vooral op bevestiging en activatie van die geweldige gave. De vele deelnemers die in 2016, 2017 en 2018 hebben deelgenomen hebben ervaren dat angst en twijfel plaast hebben gemaakt voor vrede en vrijmoedigheid om uit te stappen in een bovennatuurlijk leven onder leiding van de heilige Geest. We hebben om die reden ervoor gekozen de bediening van FHM onder leiding van Klaas van Denderen uit te nodigen om met de FHM profetenschool naar Langedijk te komen!

Om met de woorden van Paulus in 1 Korinthe 14:1 af te sluiten. Jaagt de liefde na en streeft naar de gave van de heilige Geest, vooral naar het profeteren.

K O S T E N: De Ark Langedijk heeft ervoor gekozen om alle kosten van de conferentie op zich te nemen. De entree, lunch en dranken zijn gratis. We doen dit namelijk graag voor jou en het Koninkrijk van God.

L U N C H: Het Ark team verzocht een heerlijke lunch die bestaat uit verse soep en luxe blegde broodjes.

P R O G R A M M A:

Inloop 10.00 - 10.30 gratis koffie en thee

1e blok 10.30 - 12-30 Lofprijs en aanbidding / sprekers

12.30 - 13.30 Pauze met gratis lunch

2e blok 13.30 - 15.30 sprekers en gebed en bediening.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Ark Langedijk

12 Bosgroet

1722 KC Zuid-Scharwoude

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen