Gratis

Profotoday in Gent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kamera Express Gent

Nieuwevaart 182

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Profotoday | tussen 13:00 en 17:00 | Kamera Express Gent

Over dit evenement

Bij Kamera Express organiseren we Profotoday! Wil je de producten van Profoto eens proberen of ben je gewoon nieuwsgierig naar flitsfotografie in het algemeen? Kom dan langs in één van onze winkels en ervaar een demo van Profoto-professional: Pascal Vandecasteele.

Op 6 maart staat de Profotoday gepland in onze superstore in Gent.

Tussen 13:00 en 17:00 zijn er twee professionals van Profoto aanwezig in onze winkel om een demo te geven over de B10, A1/A1X en de C1. Hierbij komt zowel de theorie als de praktijk aan bod. Zo legt sportfotograaf Harm Dommisse jou de basis van creatieve flitsfotografie met Profoto-flitsers uit, maar vertelt hij natuurlijk ook over de basistechniek van de camera, belichting en het werken met een flitser. Je zal merken dat flitsen helemaal niet zo moeilijk is en dat je snel tot goede resultaten komt, zeker wanneer je de flitser los van de camera gebruikt.

Ons doel is om jou op weg te helpen in de wereld van flitsfotografie en een goede basis te leggen voor het leren omgaan met een reportage- en studioflitser. Met de technieken die je leert op Profoto Friday til jij jouw foto’s naar een hoger niveau. Je kan er zeker van zijn dat je na deze demonstratie meteen aan de slag wilt met de Profoto-flitsers!

De professionals staan tussen 13:00 en 17:00 aanwezig in de winkel. Kom ook langs op het tijdstip wat jou uitkomt! Je kunt binnenlopen en ter plekke met de professionals sparren over flitsfotografie en de apparatuur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kamera Express Gent

Nieuwevaart 182

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen