Programmeer Workshop Minecraft #3 - High Tech Ontdekkingsroute 2017

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brunel Eindhoven

High Tech Campus 97

5656 AG Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PROGRAMMEER WORKSHOP MINECRAFT #3 - HIGH TECH ONTDEKKINGSROUTE 2017

Beleef een week lang de Dutch Technology Week (15 t/m 20 mei) en ervaar dat technologie alles om ons heen met elkaar verbindt. Technologie is fun, uitdagend en inspirerend! Om dat te laten zien openen diverse bedrijven op de High Tech Campus hun deuren tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 20 mei a.s.

Ook Brunel heeft iedereen welkom tijdens de Brunel foundation High Tech Experience. In samenwerking met GGzE eLab organiseert de Brunel foundation een uitdagende Minecraft workshop voor kinderen!

Ben jij een fanatieke Minecrafter in leeftijd van 10 -14 jaar? Wil je kennismaken met Minecraftwerelden waarin je leert programmeren en de virtuele en “echte” wereld, door besturing van ledlampjes, met elkaar verbindt?

Meld je dan nu aan voor deze gratis workshop op zaterdag 20 mei van 14.30 - 16.30 uur. De workshop vindt plaatst op het Brunel kantoor in Eindhoven op de High Tech Campus.

Wat heb je nodig? Ervaring met het spelen van Minecraft op computer of laptop, nieuwsgierigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Vergeet niet je Eventbrite ticket mee te nemen naar de workshop!

Door deel te nemen aan deze workshop ga je akkoord met het Huisreglement en Gedragscode van de Brunel foundation. Dit document vind je op www.brunelfoundation.net

Datum en tijd

Locatie

Brunel Eindhoven

High Tech Campus 97

5656 AG Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen