Project MARCH presenteert: the Run-Up

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Veste

1 Asvest

2611 PK Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
30 maart is het dan zo ver: Project MARCH team 2019-2020 zal een voorproefje geven van het grote wereldkampioenschap in mei, de Cybathlon!

Over dit evenement

We zijn al zo’n zes maanden onderweg sinds wij het stokje overnamen van het vorige team. Dit betekent dat onze wedstrijd, de Cybathlon 2020, steeds dichterbij komt. De afgelopen maanden hebben wij als team keihard gewerkt aan ons exoskelet, de MARCH IVc. Voordat wij afreizen naar Zürich voor onze wedstrijd, willen wij dit exoskelet graag aan ons publiek presenteren. Ook zal worden toegelicht hoe de wedstrijd precies in elkaar steekt.

Daarom presenteren wij met trots: The Run-Up naar de Cybathlon. Dit evenement zal plaatsvinden op maandag 30 maart vanaf 19:00 in Theater de Veste Delft!

Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten op het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/506386876981023/

Tickets: Er zijn twee soorten tickets. Met de zaalticket heb je gegarandeerd een plekje in de zaal. Wanneer de zaal vol zit zijn er ook nog café tickets beschikbaar. Hierbij kan je op een livestream in het café de presentatie volgen. Wanneer er blijkt dat er toch nog zaalplekken over zijn zullen de mensen met een café ticket in de zaal mogen plaatsnemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Veste

1 Asvest

2611 PK Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen