€ 3 – € 4,50

Project Old Skool: History of Hiphop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een stukje geschiedenis
In 2015 bracht Project Old Skool van Mad Skills oud en jong bij elkaar om kennis en passie voor de Urban Culture uit te wisselen. Want beweging, muziek en kunst spelen een belangrijke rol in de dagbesteding van ouderen. En toevallig zijn deze elementen ook dominant in de Urban Culture. Onder leiding van jonge urban kunstenaars maakten ouderen onder andere een rap, leerden ze over verschillende urban dansstijlen en nemen ze hun gemeenschapsruimte of wijk onder handen in street art workshops.

History of Hiphop
Dit jaar brengt Project Old Skool oud en jong samen met Hiphop! Maak kennis met rap, breakdance en beatbox en leer over de geschiedenis van de Hiphopcultuur. Met behulp van een interactief verhaal kan je kennismaken met de cultuurbeleving van een jonge generatie.

Na de presentatie gaan de talenten van Project Old Skool in gesprek om reacties op te halen en om te kijken of er ideeën zijn om zelf aan de slag te gaan. Wellicht leiden deze gesprekken tot een Hiphop-vervolgtraject met oud en jong!

Voor wie
Project Old Skool brengt oud en jong samen. Iedereen van 12 tot 99+ is dan ook van harte welkom.


Reacties van senioren die eerder meededen aan het Project Old SKool:

“Ik dacht die graffiti spuiters zijn van die… vandalisten ja. Nou denk ik er eerlijk gezegd wel anders over. Het zijn kunstenaars.”

“Ik vond het kei en kei leuk. En ik vond het echt een eyeopener wat jullie allemaal doen.”


De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen