Uitverkocht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Fietser

2 Akulaan

6717 XN Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

*** Wegens grote belangstelling is het Projectbezoek Ede uitverkocht. We hanteren momenteel een wachtlijst voor de aanmeldingen. Voor een plekje op de wachtlijst graag naam en emailadres doorgeven via a.vandansik@rotterdamengineering.nl

Ben je al aangemeld, maar kun je er op 30 januari toch niet bij zijn? Laat dit even weten via a.vandansik@rotterdamengineering.nl. Dan komt er een plekje vrij voor anderen die ook graag bij het Projectbezoek Ede willen zijn! ***

In het nieuwe jaar nodigen Stichting Warmtenetwerk en Jong Warmtenetwerk hun leden uit voor een gezamenlijk projectbezoek.

Op 30 januari nemen wij jullie graag mee naar Ede waar wij te gast zullen zijn bij MPD Groene energie / Warmtebedrijf Ede. Tijdens het bezoek worden de stappen doorlopen voor het realiseren van een duurzame warmte bron tot het daadwerkelijk leggen van de leiding. En ook het engineeringsaspect komt aan bod. Het bezoek bestaat uit één middag met drie activiteiten. De middag sluiten we af met een borrel.

Bezoek aan de centrale
In de tweede bio-energie installatie ‘Bio-Energie Ede’ bevindt zich een multifunctioneel (les-)lokaal. Door de glazen wanden in het lokaal krijg je een inkijk in de werking van deze installatie. In deze ruimte zal MPD Groene energie / Warmtebedrijf Ede vertellen over hun warmtecentrales, warmtenet en (toekomst-) visie van de energietransitie.

Ontwerpen van een leidingnet
Er is steeds minder ruimte in de ondergrond en er zijn veel stakeholders om rekening mee te houden. Hoe kom je uiteindelijk tot een tracé dat zowel volgens de richtlijnen & normen als voor de betrokken stakeholders voldoet? Met dit vraagstuk zijn Rotterdam-, Amsterdam- en Ede Wageningen Engineering dagelijks bezig. Door middel van een casus worden alle belangrijke factoren doorlopen voor de totstandkoming van een betrouwbaar en gedragen tracé.

Kijken bij de sleuf
De impact die het leggen van een warmteleiding op de omgeving heeft is pas duidelijk als je de omvang van de sleuf daadwerkelijk hebt gezien. Tijdens het event zullen wij niet enkel een kijkje boven de sleuf krijgen maar ook de uitvoering van een HDD boring meemaken. Onder begeleiding van Roseboom-Ede en Nijkamp aanneming krijgen jullie een rondleiding langs de sleuf en het boortracé.

Programma
12:00 Ontvangst bij 'De Fietser'
Lunch en presentaties
Bezoek aan de centrale
Ontwerpen van een leidingnet
Kijken bij de sleuf
17:00 Borrel bij 'De Fietser'

Aanmelden
Deelname aan deze dag is gratis, inschrijven is verplicht. In verband met reeds getroffen veiligheidsmaatregelen is het van belang dat wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn je dit ons laat weten.

Vervoer
Eigen auto: Gratis parkeermogelijkheid bij 'De Fietser'.
OV: Vanaf NS station Ede-Wageningen is het circa 650 meter lopen.

Vragen & Informatie
Meer informatie over het projectbezoek of vragen? Neem contact op met a.vandansik@rotterdamengineering.nl & 0617843252

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Fietser

2 Akulaan

6717 XN Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen