Projectkoor "Go tell it on the mountain"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Haarlem

Stationsplein 80

2011 LM Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Go tell it on the mountain…

RE:CONNECT zoekt koorleden voor het re:connect Gospelkoor Kerstnacht 2019

Droom jij er altijd al van om mee te zingen in een echt gospelkoor?! Dit is je kans!

Voor re:connect Kerstnacht 2019 op zondag 22 december zijn we op zoek naar mensen die willen zingen. Ga je niet naar de kerk maar houd je wel van zingen? Geef je vooral op! Deze oproep is voor iedereen die zich niet langer in de badkamer wil verstoppen met zijn of haar zangkunsten.

We komen vanaf 17 oktober tot kerst iedere donderdag bij elkaar. Het koor wordt professioneel geleid door Eveline Leijdekkers. Zij gaat er alles aan doen om van de gemixte groep zangers een waar Haarlems Gospelkoor te creëren. Met één doel: een fantastische performance neerzetten op 22 december!

Go tell it on the mountain, that Jesus Christ is born!

Jullie gaan heel gevarieerde nummers instuderen, van Whitney Houston tot Kirk Franklin. Het koor vertelt samen met het theaterspel het verhaal dat wij graag willen delen met kerst: de boodschap van Jezus.

Zing je mee? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij want er zijn maar een gelimiteerd aantal plekken.

Oefenavonden: vanaf 17 oktober iedere donderdagavond [m.u.v. herfstvakantie en Sinterklaasavond]. Op zaterdag 14 december staat er een doorloop op de planning. Daarnaast oefen je uiteraard ook thuis.

Locatie: in Haarlem. De definitieve locatie krijgen de koorleden t.z.t. te horen

re:connect Kerstnacht is op zondag 22 december. Zo kun je op de officiële kerstnacht, 24 december, naar je eigen kerkdienst of familie bezoeken.

Kosten: 50 euro, deze bijdrage gebruiken we om de kosten van het gospelkoor te kunnen betalen. Uiteraard mag geld nooit een reden zijn om niet mee te doen. Mocht het je niet lukken dit te betalen, stuur ons een berichtje via gospelkoor@reconnect.ccDatum en tijd

Locatie

Haarlem

Stationsplein 80

2011 LM Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen