Promotiedagen 5 en 6 november aanmelden bijeenkomst Energie/duurzaamheid

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Martiniplaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Met doemdenken bereik je niets, ondernemers hebben de sleutel in handen voor een duurzame toekomst... uitspraken van Anne-Marie Rakhorst

Over dit evenement

Het zijn onmiskenbaar uitspraken van Anne-Marie Rakhorst. Sinds ze in 2000 Zakenvrouw van het jaar werd, deelt ze haar kennis en enthousiasme actief met een breed publiek. Ook is ze ambassadeur van en (bestuurs)lid bij verschillende duurzame initiatieven. In haar presentaties laat ze vol vuur zien dat duurzaamheid kán en een geweldige kans is voor ondernemend Nederland. Ondernemers hebben wat haar betreft de sleutel in handen voor een duurzame toekomst. Met oplossingen van koplopers en voorbeelden uit eigen ondernemingspraktijk, weet Anne-Marie haar publiek te verleiden om zelf de volgende stap te zetten. Want duurzaamheid is tenslotte vooral een kwestie van doen.

WATT doe jij aan energiebesparing?

Verbruikt jouw bedrijf jaarlijks vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent)? Dan ben je verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Met ingang van 1 juli 2019 is daar nog een wettelijke informatieverplichting bijgekomen. VNO-NCW MKB Noord wil ondernemers ondersteunen en op de hoogte brengen van deze nieuwe verplichting. Daarom zijn we partner van de WATTjemoetweten.nl campagne. Op de website kunnen ondernemers achterhalen of en hoe zij moeten voldoen aan de informatieplicht.

Datum en tijd

Locatie

Martiniplaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen