Gratis

Prophetic Conference 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Frontrunners Gebouw

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Frontrunners Profetische Conferentie 2021

Over dit evenement

Start 2021 goed en hoor wat God wil zeggen over het nieuwe jaar en jouw leven. Tijdens deze conferentie zullen we focussen op het verstaan van Gods profetische woord. Zoran Spasovski en Tom de Wal zullen deze conferentie spreken en bedienen. We zien uit naar een sterke beweging van Gods Geest en scherpe profetische woorden.

Amos 3:7 Voorzeker, de Heere HEERE doet niets tenzij Hij Zijn geheimenis heeft geopenbaard aan Zijn dienaren, de profeten.

Let op, belangrijk!

We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om een profetisch woord te ontvangen en een avond van de conferentie bij te wonen. Vanwege de lockdown zijn er echter maar een beperkt aantal plaatsen per avond, houd je daarom aan de volgende richtlijnen:

  • Maximaal 2 personen uit één gezin, dus 2 kaarten per gezin.
  • Maximaal 1 avond van de conferentie fysiek bezoeken. Alle avonden worden gestreamd en we zullen ook over livestream kijkers profeteren.
  • Eerst je agenda vrij plannen, dan pas kaarten bestellen, omdat het aantal plekken zo beperkt is, is het zonde als mensen reserveren maar niet komen. Als je verhinderd bent om welke reden dan ook, horen wij dat graag. We zullen de tickets dan doorsturen naar de eerstvolgende wachtende op de wachtrij.

We hebben een livestream beschikbaar via de Facebook van Frontrunners Ministries en de preken zijn de volgende dag op hoge kwaliteit terug te kijken via het Youtube kanaal van Frontrunners.

Tijden:

  • 28 januari - 19:30
  • 29 januari – 19.30
  • 30 januari - 19:30
  • 31 januari - 19:30
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Frontrunners Gebouw

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen