Gratis

ProWonen Woonfestival

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ProWonen

2 Tedinkweide

7271 RD Borculo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
ProWonen presenteert: het Woonfestival!

Over dit evenement

Lever je bijdrage aan ons nieuwe ondernemingsplan en schrijf je in voor één of meer inspirerende workshops!

Kies de workshop(s) van het thema waar je een bijdrage aan kunt en wilt leveren. Er zijn verschillende aanvangstijden, je hoeft dus niet de hele dag aanwezig te zijn.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 12 november.


		Afbeelding van ProWonen Woonfestival

Workshop Positief Maatschappelijke Impact Van geld alleen word je niet gelukkig. Een rijk leven druk je uit in gezondheid, welzijn, tevredenheid en harmonie met de omgeving. Ook voor ProWonen is het belangrijk om deze waarden na te streven. In deze workshop daagt Yves Ancher van De Droomfabriek je uit om mee te denken aan welke doelen en waarden ProWonen kan bijdragen in haar werkgebied. De SDG’s van de Verenigde Naties worden hierbij als uitgangspunt gebruikt.

Registreer je ticket voor 9.30-10.30, 11.00-12.00 of 12.30-13.30 . Maximaal 35 personen per groep.

Workshop Digitalisering Schrijver en ondernemer Jim Stolze neemt je mee op een reis in de toekomst en de digitale transitie die ProWonen doormaakt. Hij weet als geen ander humor, technologie en inspiratie met elkaar te verbinden. Zijn presentaties gaan over digitalisering en de impact daarvan op business modellen, organisaties en de maatschappij.

Registreer je ticket voor 11.00-12.00 of 12.30-13.30. Maximaal 30 personen per groep.

Workshop Duurzaamheid Atrivé is hét adviesbureau op het terrein van wonen. Zij heeft een aantal interessante stellingen voor je op het gebied van duurzaamheid. Met de uitkomsten van de posities die je inneemt, bepaalt ProWonen welke stappen zij nu en in de toekomst nemen om bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Registreer je ticket voor 9.30-10.30, 11.00-12.00 of 12.30-13.30 . Maximaal 25 personen per groep.

Workshop Waar wonen en zorg samen komen in buurten en wijken Anneke Nijhoff (Fame groep) geeft met prikkelende voorbeelden inzicht in wonen en zorg en waarom we dit alleen in gezamenlijkheid van een denkrichting kunnen voorzien. Waar liggen onze ambities en hoe kunnen we er met elkaar aan werken om daar te komen? Laten we samen een begin maken met nieuw beleid over Wonen en Zorg en dit meenemen in onze aanpak ten behoeve van veerkrachtige wijken!

Registreer je ticket voor 9.30-11.00 of voor12.30-14.00. Maximaal 25 personen per groep.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ProWonen

2 Tedinkweide

7271 RD Borculo

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator ProWonen

Organisator van ProWonen Woonfestival

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen